Kirklareli 2.Amatör Küme Futbol Ligi C-Grubu'nda namaglûp olarak mücadele eden Katrancakartalspor, rakibi Eskitaslispor'u 1-0 maglup ederek ilk yariyi lider bitirdi.
2.Amatör Küme Futbol Ligi'nin 5. haftasi'nda, ev sahibi takim Katrancakartalspor, Büyük Mandira Belediye Stadi'nda, ezeli rakibi Eskitaslispor'u konuk etti. Çok sayida taraftarin davul-zurna esliginde izledigi karsilasmayi, Kirklareli Bölgesi Il Hakemleri'nden, Ilker Günes, Mutlu Çirpan ve Zekeriya Dinçkol üçlüsü yönetti.
Ligde namaglûp olarak mücadele eden Katrancakartalspor, ilk yariyi puan cetvelinde ki siralamada 13 puanla lider bitirdi. Çok çekismeli ve çetin geçen karsilasmada maçin hakemi Ilker Günes, her iki takimdan toplam 3 oyuncuya kirmizi kart gösterdi. Oldukça sert ve çok kötü bir zeminde oynanan karsilasmanin ilk 45 dakikasi golsüz berabere sona erdi. Karsilasmada atilan tek gol ise 53 dk. Katrancakartalspor adina, savunmanin solunda oynayan Ercan'dan geldi.
Katrancakartalspor Genel Kaptani Efkan Karagöz, maçtan sonra yaptigi açiklamada sunlari söyledi; "Ligin ilk yarsini namaglûp unvanla bitirdigimiz için bütün oyuncularimi basta tebrik ediyorum. Bize maddi ve manevi olarak her zaman tüm destegini veren degerli Muhtarimiz ve ayni zaman Kulüp Baskanimiz Sayin Efkan Efe'ye tesekkür ediyoruz. Katrancakartalspor sezon basinda verdigi Sampiyonluk sözünü tutacaktir. Bundan hiç kimsenin süphesi olmasin. Giderek artan taraftar destegi ve özellikle maçlarimiza bayan taraftarlarin ilgisi bizi takim olarak mutlu etmektedir. Taraftarlarimiza bize verdikleri destekten dolayi çok tesekkür ediyoruz."
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol