Karaumur Bey Caddesi yenileme projesi hayal mi oldu?

Bundan yaklasik 2 ay önce karar alinan Karaumur Bey Caddesi yenileme projesi hala hayata geçirilmedi. Kirklareli Belediyesi tarafindan alinan kararla yeniden düzenlenerek cadde üzerinde park yapma yasagi getirilecekti. Ilimizin en islek caddelerinden biri olan Karaumurbey Caddesi'nde yapilacak olan çalisma ile Cadde yeni bir görünüm kazanarak parke tas olan Cadde'nin tamamindaki taslar sökülerek, yerlerine daha modern ve dikkat çekici yeni taslar yapilacakti. Bu çalisma yapilirken caddede kaldirimlarin da genislemesi saglanarak cadde de aydinlatma sistemi yenilecekti. Bu sayede caddenin isik ile cazibe merkezi olmasi saglanacakti. 
Ayrica bu cadde'de hizmet veren esnaf'in sikintisi olan park yasagi da ortadan kalkarak, caddeye yapilacak 3 adet cep araç park alani ile sinirli kalarak esnafa hizmet edecekti. 
Kirklareli Belediyesi tarafindan Kirklareli Belediyesi tarafindan yapilacak olan projenin Karaumur Bey Caddesi'ni alternatif hale getirmesini hedefliyordu. 
Geçtigimiz Nisan ayi içerisinde yapilan açiklamada projenin iki ay sonra son bulacagi söylenmisti. Fakat aradan iki aydan bile daha fazla bir zaman geçmesine ragmen, Cadde üzerinde yapilan tek bir çalisma yok. Cadde üzerinde ve belirli noktalara asilan afisler ile cadde'nin yeni hali vatandaslara tanitilmisti. Projeyi begenen Karaumur Bey esnafi ve Kirklareli halki proje ile ilgili henüz bir çalisma baslatilmamasi karsisinda saskin. 
Yapilacak olan projenin iptal oldugunu düsünen Kirklarelili vatandaslar Kirklareli Belediyesi'nden konu ile ilgili olarak bir açiklama bekliyor. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol