Karatas'tan gazetemize ziyaret

Kirklareli Il Gençlik ve Spor Müdürü Ata Karatas, gazetemizi ziyaret etti. 13 aylik aranin ardindan ilimizdeki görevine tekrar dönen ve ilk günden itibaren yogun bir tempoyla çalismalarina baslayan Karatas, bu programinin arasinda önceki gün gazetemiz tesislerindeydi.

Gazetemiz Sorumlu Yazi isleri Müdürü Zekeriya Dinçkol ve Önadim Gazetesi Sorumlu Yazi isleri Müdürü Ferdi Kurtbayram ile görüsen Karatas, Il Gençlik ve Spor Müdürlügü'nün çalismalariyla ilgili bilgi vererek kendisinin federasyon görevinde oldugu 13 aylik süre içinde yapilanlarin "önemli çalismalar" oldugunu söyledi.

Kirklareli Atatürk Stadyumu'nda devam eden zemin çalismalarinin büyük bir titizlikle yapildigini ifade eden Karatas, "Stadyumumuz uzun zamandir bu çalismaya ihtiyaç duyuyordu. Zeminimizi geçmis yillardaki haline getirme amacindayiz. Bunun için de personelimizin titiz çalismalari devam ediyor" dedi.

"Önadim Medya Grubu'na da müdürlügümüzün faaliyet ve programlarina göstermis oldugu yakin ilgiden ötürü tesekkür ediyorum" diyen Karatas, böylelikle 13 aylik aranin ardindan döndügü ilimizde gazetemize ilk ziyaretini de gerçeklestirmis oldu.

 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol