Kirklareli Belediyesi Baskanligi'nin her aksam bir mahalle ile yaptigi iftar yemegi'nin bu seferki konuklari Karacaibrahim ve Pinar Mahallesi sakinleri oldu.
Kirklareli Belediyesi Sosyal tesislerinde verilen iftar yemegine CHP Kirklareli Milletvekilleri Turgut Dibek ve Mehmet Siyam Kesimoglu'nun yani sira yaklasik olarak 300 kisi katilim gösterdi. Iftar programina katilacak olan misafirleri Kirklareli Belediyesi'ne ait araçlar ile götürüp getiren Kirklareli Belediye'si personelleri, geceye katilim yogun olmasina ragmen iyi bir organizasyon ile vatandasin begenisi toplayan bir program düzenledi. Iftar programi öncesinde vatandaslarla tek tek ilgilenen Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan gelen misafirlerin hal ve hatirini sorarak varsa sikintilarini dile getirmelerini istedi. Düzenlenen iftar programi ile ilgili olarak gazetemize açiklamada bulunan baskan Çaglayan su sözleri dile getirdi. "Bizlerin iftar programlarinda bazilari gibi sov yapmadan böyle bir usül düsündük. Belediyemizin amaci Ramazan ayi'nin ruhuna hitap edebilecek bir iftar düzenlemektir.
Vatandaslarimizin iftar programina katilim gösterebilmeleri için ulasimlarini belediyemize ait araçlarla yaptik. Daha çok mahalle muhtarlari vasitasiyla belli bir sayida, özellikle dul kadinlar, ihtiyaç sahipleri ve yaslilarin katilim göstermelerini sagliyoruz. Iftar programinda her ihtimale karsi yüz kisilik fazla yemek hazirlatiyor ve artan yemekleri ise belediyemize ait araçlarla ihtiyaç sahibi vatandaslara dagitiyoruz. Düzenlenen iftar programina katilan vatandaslarimizda bundan çok memnun olduklarini belirterek bizlere tesekkür ediyorlar. Bizlerde düzenledigimiz iftar programlarina katildiklari ve bizleri onurlandirdiklari için halkimiza tesekkür ediyoruz" dedi. CHP Kirklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoglu "Bende sizlerin araciligi ile halkimizin Ramazan ayini kutluyor ve iftarlarinin hayirli, ugurlu olmasini diliyorum. Bu ayimiz kardeslik duygularinin, dayanisma ve sevgi ortaminin olustugu en kutsal ayimizdir. Bu ayda gösterecegimiz birlik ve beraberligimize ülkemizin suan da her zamankinden daha fazla ihtiyaci var. Bu birlik ve beraberligin her geçen gün daha fazla arttigi ve pekistigi bir ay olmasini diliyorum. Bu aksam burada hem baskanimizin kisiligine hem de partimizin mütevaziligine yakisir bir düzeyde bir iftar programi düzenledik. Baskanimiza ve bu organizasyonda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" dedi.
CHP Kirklareli Milletvekili Turgut Dibek; " Belediyemiz ilimizde bulunan 12 mahallemize belli periyotlarda ve mahalle muhtarlari ile ortak çalisarak, dul kadinlar, yaslilar vb sekilde uygun görülen ailelere burada iftar yemegi veriyor. Bizde bu aksam milletvekilimiz Sayin Kesimoglu ile birlikte bu iftar programinda halkimiz ile birlikte burada bulunmak istedik. Insanlar bu tür etkinliklerde bir araya gelerek bir seyleri paylastigi zaman daha mutlu ve memnun oluyor. Ramazan ayinin ruhuna uygun bir sekilde iftar programi düzenledigi için Belediye Baskanimiza tesekkür ediyor ve kendisini kutluyorum. Bildiginiz gibi bir mahallemiz burada iftar yaparken diger mahallelerimizde Ramazan senlikleri düzenleniyor ve o mahallelerde yasayanlar Ramazani o cosku ve eglence ile kutluyorlar.
Belediyemiz bir ay boyunca tüm mahallelerimizde Ramazan ayi'nin ruhuna ve anlamina uygun bir sekilde degerlendirdigini düsünüyor ve bu sebeple Baskanimiza tesekkür ediyorum" dedi.
CHP'li milletvekilleri iftar programi'nin ardindan Karahidir mahallesinde düzenlenecek olan Ramazan eglencelerini izlemek için Karahidir mahallesine hareket etti.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol