Kırklareli'nin ilçelerinde üç gündür devam eden kar yağışı nedeniyle 25 köyde toplam 281 kilometrelik yol ulaşıma kapandı. Kapanan yollar İl Özel İdaresi ve Karayolları 15. Şube Şefliği ekiplerinin çalışmasıyla açıldı.
Hava sıcaklığının sıfırın altında 5 derece ölçüldüğü bölgede, yollarda buzlanma oluştu. Buzlanma dolayısıyla sürücüler zor anlar yaşadı. Ek,ipler halen tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Yağış nedeniyle Demirköy’de tamamen, Vize ve Pınarhisar ilçelerinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
Kar kalınlığı özellikle Demirköy ilçesinin Mahyatepe mevkisinde 2 metre olarak ölçüldü.
Kar nedeniyle kapanan yollar ulaşıma açıldı
Pazar akşamından itibaren Demirköy ve Vize’de Pazartesinden itibaren de Pınarhisar’da etkili olan kar yağışı ve fırtına 3 ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Demirköy’ün tamamında, Vize ve Pınarhisar’da taşımalı eğitime 1 gün ara verilirken pek çok köy yolu da ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ve Karayolları 15. Şube Şefliği ekipleri, bölgede yoğun çalışma gerçekleştirerek tüm köy yollarını ulaşıma açtı.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol