Bombali suikast sonucu 24 Ocak 1993 günü yasamini yitiren Gazeteci- Yazar Ugur MUMCU'nun ölümünün 17. yilinda Kirklareli Belediye Baskanimiz Av. Cavit Çaglayan bir mesaj yayinladi.
Çaglayan mesajinda sunlari kaydetti;
''Türkiye'nin Ugur Mumcu gibi insanlara çok ihtiyaci var. Geride biraktigimiz 17 yil, Ugur Mumcu'nun öneminin daha da artmasina, daha çok sevilmesine, degerinin daha iyi anlasilmasina yardimci oldu. Anisina sahip çikmaya devam edecegiz. Onun bir arastirmaci gazeteci olarak üstüne gittigi konularin ve yaptigi çalismalarin günümüz için ne kadar aydinlatici oldugunu hepimiz çok iyi biliyoruz.
Ugur MUMCU, o dönemde; fark edilmeyen baglanti - iliskiler bütünü ve çesitli örgütlenmelerin hedeflerini, Ülkemizin nereye dogru sürüklenmeye çalisildigini basarili bir sekilde ortaya koymus oldugunu görüyoruz.
Ugur Mumcu kisiligiyle, ahlakiyla, mücadelesi ile yazarligiyla önümüzdeki kusaklara örnek olmaya devam edecektir.
Böyle bir insani yetistirmis bir toplumun, böyle bir gazeteciyi yetistirmis olan Türk Basininin varligi, ülkemizin gelecegi için umut ve güven kaynagidir. Anisi önünde saygiyla egiliyoruz.”
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol