Bu yil onyedincisi düzenlenen Kirklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali dün yapilan hali saha turnuvasi ile start aldi. Küçükler ve Yildizlar kategorilerinde yapilacak olan turnuva maçlarinin ilki olan küçükler kategorisi müsabakalari dün Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan'in baslama vurusu ile start aldi. Dün oynanan ilk karsilasma A grubundan Fahri Kasap Ilkögretim Okulu ile Atatürk Ilkögretim Okulu arasinda yapildi. Büyük bir ilgi ile izlenen karsilasmada Atatürk Ilkögretim Okulu, Fahri Kasap Ilkögretim Okulu'nun kalesine 6 gol atarak maçi 6-0 kazandi.
A grubunda Mustafa Dalcali Ilkögretim Okulu ile Inece Ilkögretim Okulu arasinda oynanmasi gereken müsabaka, Inece Ilkögretim Okulu'nun maça çikmamasi yüzünden oynanmadi, böylelikle Mustafa Dalcali Ilkögretim Okulu 3-0 hükmen galip sayildi. Turnuvanin üçüncü karsilasmasi B grubunda bulunan Hamdi Helvaci Ilkögretim Okulu ile Tevfik Fikret Ilkögretim Okulu arasinda oynandi. Saat 12.00'da ki karsilasmada her iki takimda büyük bir mücadele ortaya koydular. Karsilasmayi 6-2'lik skorla Hamdi Helvaci Ilkögretim Okulu kazandi.
B grubunda oynanan bir diger karsilasma Istiklal Ilkögretim Okulu ile Karahidir Ilkögretim Okulu arasinda oynandi. Her iki okulun ögrencileri takimlarina destek vererek, sporculari motive ederek maça ayri bir renk kattilar. Gerçeklesen karsilasma sonunda Istiklal Ilkögretim Okulu, Karahidir Ilkögretim Okulu'nu 7-1 maglup ederek ilk karsilasmasindan puan almayi basardi. Günün son müsabakalari C grubunda bulunan Cumhuriyet Ilkögretim Okulu ile Dogan Isikalp Ilkögretim Okulu arasinda, Ahmet Yener Ilkögretim Okulu ile Üsküp Ilkögretim Okulu arasinda yapildi. Yapilan bu müsabakalarin sonunda Cumhuriyet Ilkögretim Okulu, Dogan Isikalp Ilkögretim Okulu'nu 3-1, Ahmet Yener Ilkögretim Okulu, Üsküp Ilkögretim Okulu'nu 3-2'lik skorlar ile yenerek ilk karsilasmalarda puan almayi basardilar.
19 Mayis 2007 Cumartesi gününe kadar sürecek iki katagori ve üç guruptaki turnuvada Küçüklerde 13 takim, Yildizlarda ise 11 takim yarisacak.
Bu yil turnuvada bir ilk yasaniyor.
17. Kirklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali hali saha turnuvasinda bu yil ilk kez turnuvaya katilan tüm takim oyuncularina müsabakalar sonrasinda pogaça ve meyva suyu ikrami yapildi.
Turnuvanin Belediye Temsilcisi Sedat Evren, konu hakkinda yaptigi açiklamada, bu yil ilk kez böyle bir yeniligin turnuvaya eklendigini, oyuncularin karsilasma sonunda bu ikrama ihtiyaç duyduklari düsünülerek bu yeniligin turnuvaya eklendigini, turnuva boyunca ikramlarin devam edecegini dile getirdi.
Evren, turnuvaya katilan tüm takimlara basarilar dileyerek centilmenlik çerçevesinde müsabakalar olmasi temennisinde bulundu.
NE ARAMIŞTINIZ ?
ÇOK OKUNANLAR
-
Yeni Parti'de Kırklareli Teşkilatları Tamamlandı! İşte İsim İsim Liste
11 Eki 2026 -
Siyaseti kişisel ikbalimiz için değil, 86 milyonun huzur ve refahı için yapıyoruz
01 Eki 2026 -
Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık, “Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2026 Yılı 4. Olağan Toplantısı”na Katıldı
03 Eki 2026 -
Kırklareli’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı Açıklandı! İşte Etkinlik Takvimi
27 Eki 2026 -
İletişim Başkanı Duran: “Haremeyn-i Şerifeyn’in kutsiyetine saldırı, kabul edilemez bir hadsizliktir”
03 Eki 2026 -
"Ülkemizde farklı kesimler arasındaki mesafeleri kapatacak bir toplumsal zeminin oluşmasına ivedilikle ihtiyacımız var"
07 Eki 2026
ÇOK YORUMLANANLAR
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiye Cumhuriyeti’ni çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacağız”
29 Eki 2026 -
Boşanma Sürecinde Danışmanlık Hizmetlerini Güçlendirmek İçin İş Birliği
30 Eyl 2026 -
Mahallemde Hareket Var : Hareketli Yaşam Sağlıklı Gelecek
30 Eyl 2026 -
Eğitim ve Meslek Yolculuğunda Rol Model Buluşması
30 Eyl 2026 -
Yanan ağaçlık alanlar yeniden yeşerecek!
30 Eyl 2026 -
112\'de Güçlü Koordinasyon , Hızlı Ve Etkili Müdahale
01 Eki 2026
Son Yorumlar
- "Ufuk Hattı Projesi" geleceğe umut oluyor: Tebrikler başarılar diliyorum ...
- "Ufuk Hattı Projesi" geleceğe umut oluyor: Tebrikler başarılar diliyorum ...
- Bir festival de böyle geçti: Çok istedik bizden olmadı yaralarımı kimse sarmadı ağladım sesimi duymadı sana olan dağlar kadar sev...


Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol