K.S.M.M.O'dan Muhasebe ve Mali Müsavirler Yardimci adaylarina katilim belgesi

Kirklareli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müsavirler Odasi’nin bu yil ilk olarak düzenledigi Muhasebe ve Mali Müsavirlere Yardimci Yetistirme Kursu sona erdi. 11 Ekim ile 21 Aralik 2008 tarihleri arasindaki Cumartesi ve Pazar günleri  09:30 ile 17:30 arasindaki saatler arasinda yapilan teorik ve uygulamali dersler ile kurs gören 12 kursiyere katilim belgesi verildi. Toplamda 140 saat boyunca katilimcilar; Genel Muhasebe, Uygulamali Bilgisayarli Muhasabe, Is ve Sosyal Güvenlik Hukuku ve Vergi Hukuku derslerini teorik ve uygulamali olarak gördüler.  Kirklareli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müsavirler Odasi ile (TESMER) Temel Egitim ve Staj Merkezi’nin girisimleri açilan kurs çerçevesinde;  Temel Egitim ve Staj Merkezi Kirklareli Subesi Baskan Burhan Üstünkol, Yardimcisi Sebnem Pisirici, Sekreter Ibrahim Ünsal, Egitmen Ender Konyali, Egitmen- Is Denetimcisi Murat Sirke kursiyerlerin derslerine girerek egitmenliklerini üstlendiler.

Kirklareli Merkez ve Ilçelerden kursiyer olarak katilan; Müjgan Güler, Handan Çetinkaya, Sedat Sinan Canan, Gamze Sevik, Meltem Ünver, Gülcan Gülsatan, Nilay Inanç, Emre Kancan, Hilal Inaç, Hanife Özbey, Özden Bozalan ve Emine Zilyas’a katilim belgelerini, Kirklareli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müsavirler Odasi Yönetim Kurulu Baskani Burhan Üstünkol, Yardimci Esref Sahin, Sekreter Yavuz Genim, Sayman Seniz Çetin, Üye Meral Öztürk takdim etti. Kirklareli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müsavirler Odasi Yönetim Kurulu Baskani Burhan Üstünkol Belge Töreni’nde yaptigi açiklamada; Kursiyerlerimize bu verdigimiz kurs boyunca Muhasebecilik ve Mali Müsavirlik Yardimciligi için teorik ve uygulamali olarak gördükleri dersler ile sektörün ihtiyaci olan yardimci eleman için gereken kursu görüp, basari ile tamamlamislardir.

Bundan sonraki süreçte bu katilim belgesini alan arkadaslarimiz bir muhasebecide, mali müsavirde veya bir sirkette kolayca is bulabilir. Kursa katilan tüm arkadaslarimizi gösterdikleri basaridan dolayi gönülden kutluyorum.”dedi.

Kirklareli Temel Egitim ve Staj Merkezi Baskan Yardimcisi Sebnem Pisirici de konu ile yapmis oldugu açiklamada;” Su anda kursumuzdan katilim belgesi almaya iyi bir ortalama ile hak kazanmis arkadaslarimiza is bulmak için öncelik saglayacagiz.

Iyi bir kaliteye sahip olan kursiyer arkadaslarimizi sektörün ihtiyaçlari için referans olacagiz. Ayni zamanda odamizin üyelerine yardimci eleman almalari için kursiyerlerimizi yönlendirecegiz. Bu kurs ile birlikte gördügümüz talepten dolayi 10 Ocak 2009 tarihinde de tekrar bir kurs açacagiz. Su anda birinci seviye olarak verdigimiz kursu ileriki dönemlerde taleplere göre ikinci seviyede açmayi planliyoruz.” dedi. Kursiyerlere katilim belgelerinin verilmesi ve yapilan konusmalarin ardindan tören verilen kokteyl ile sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol