KÜ Senlikleri'nin spor etkinlikleri basladi

Kirklareli Üniversitesi 1. Kültür Sanat ve Spor Senlikleri dün yapilan futbol müsabakalariyla basladi.

Kirklareli Atatürk Stadyumu toprak sahasinda oynanan 3 karsilasmada, nefes kesen bir mücadele yasanirken, ögrencilerin maçlara olan ilgisi de hayli fazlaydi.

Günün ilk maçi Saglik Yüksek Okulu ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu arasinda saat:11.00’da oynandi. Kirklareli bölgesi hakemlerinden Mutlu Çirpan’in düdük çaldigi karsilasmada, yardimci hakemlik görevlerini Yasin Eliri ve Sahin Köksal üstlendi. Maç öncesi Kirklareli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Ögretim Görevlisi Tarkan Peran’in Annesi Güner Peran anisina bir dakikalik saygi durusunda bulunulurken, mücadele de karsilikli ataklarla basladi. Ilk dakikalarda her iki takim da net pozisyonlar bulurken, tribünlerdeki ögrenciler de sahadaki arkadaslarina tezahüratlariyla destek oldular. Keyifli ve çekismeli geçen 90 dakikanin ardindan gülen taraf 4-1’lik skorla Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu oldu.

Bu maçin ardindan saat:13.00’da baslayan karsilasmada ise Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu ile Lüleburgaz Kepirtepe Meslek Yüksek Okulu 1-1 berabere kaldi. Günün son maçinda ise Pinarhisar MYO, Teknik Egitim Fakültesi’ni 4-1 maglup etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol