KARSIYAKA GENÇLIKSPOR'DA 4-2 SEVINCI

Kirklareli Bölgesi 1.Amatör Küme (B) grubunda mücadele eden, basarili takim Karsiyaka Gençlikspor, sahasinda Emirspor karsisinda 4-2 lik bir galibiyetten sonra, ligde Sampiyonluk yarisinda bende varim dedi.
Lüleburgaz Ilçesine bagli, Ahmetbey Beldesinin ikinci takimi Karsiyaka Gençlikspor tüm maddi imkansizliklara ragmen, amatör ruhla ligdeki basarili grafigini sürdürmeye hala devam ediyor.
Bu hafta sahasinda (5) puanli Emirspor ile karsilasan Karsiyaka Gençlikspor olumsuz hava sartlarina ragmen, zorlu rakibini ikinci yarinin sonlarina dogru attigi bir birinden güzel gollerle maglup etti ve ligde puanini 18 e çikardi.
Karsilasmanin birinci yarisinda ilk gol Emirspordan geldi, savunmanin hatasini çok iyi degerlendiren Soner topu aglarla bulusturdu. Yedigi golden sonra çabuk toparlanan Karsiyaka Gençlikspor çok geçmeden Tanjunun ayagindan golü buldu ve oyunda dengeyi sagladi 1-1.
Karsilasma da ilk yari bu sonuç ile sona erdi. Ikinci yariya rüzgari arkasina alarak baslayan Karsiyaka Gençlikspor müsabakada sayisiz gol pozisyonunu kaçirmasina ragmen Gökalp ve bugünkü futbolu ve attigi gollerle mükemmel bir oyun sergileyen Tanju ikinci yarida rakip takimin aglarina iki gol göndererek, karsilasmada kendi adina üçüncü golü atmis oldu. Emirspor un ikinci yarida tek golü yine Soner den geldi. Emirsporun etkili oyuncusu Soner kendi adina rakip takim aglarina iki gol göndermesine ragmen, takiminin maglup olmasini engelleyemedi. Karsilasma Karsiyaka Gençliksporun 4-2 üstünlügü ile sona erdi.
Karsiyaka Gençliksporun basarili çalistiricisi Abil Ovacik maçtan sonra yaptigi açiklamasinda; " Ligde çok genç bir ekip ile mücadele ediyoruz, buna ragmen emin adimlarla Sampiyonluk yarisini takip ediyoruz. Bundan sonraki sahamizda oynayacagimiz maçlarda puan kaybimiz olmazsa ligi Sampiyon olarak bitiririz. Oyuncularima çok güveniyorum bunu basaramamalari için hiçbir engel yok çünkü biz iyi bir ekibiz." dedi.

Paylaş

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol