Kirklareli Jandarma Komutanligi’na bagli ekipler aralarinda 4 gümrük muhafaza memuru ile 1 polisin de bulundugu toplam 11 kisiyi gözaltina aldi. Alinan bilgiye göre Kirklareli Jandarma Komutanligi’na bagli ekiplerin kaçakçilik ve rüsvet iddialari ile ilgili 3 ilde gerçeklestirdigi operasyonda toplam 11 kisi gözaltina alindi.
Jandarma ekipleri Kirklareli'nde, Dereköy Gümrük Muhafaza Müdürlügü'nde görevli bazi personelin, "5607 Sayili Kaçakçilikla Mücadele Kanunu'na muhalefet" ve "rüsvet" aldiklari iddiasi üzerine çalisma baslatti.
Yapilan çalisma sonrasi gerçeklestirilen es zamanli operasyonda Kirklareli, Istanbul ve Sakarya'da çesitli adreslere baskin yapildi.
Operasyon sonrasi aralarinda Kirklareli Dereköy Gümrük Muhafaza Müdürlügü'nde görevli 4 muhafaza memuru, Kirklareli Emniyet Müdürlügünde görevli 1 polis memurunun bulundugu 11 kisi gözaltina alindi.
Zanlilar Kirklareli Devlet Hastanesi'nde yapilan saglik kontrolünün ardindan ifadeleri alinmak üzere Jandarma Komutanligi'na götürüldü.
Olayla ilgili sorusturmanin sürdügü bildirildi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol