Hemsireler Haftasi kutlamalari, Atatürk Aniti'na çelenk sunulmasi ile basladi

Dünyada ve ülkemizde her yil 12- 16 Mayis tarihleri arasinda kutlanan Hemsireler Haftasi etkinlikleri Kirklareli’de de Atatürk Aniti’na çelenk sunulmasi ile start aldi.

12 Mayis Sali günü saat 09:30’da Kirklareli Üniversitesi Saglik Yüksekokulu ögrencilerinin ve Devlet Hastanesi Hemsireleri’nin katilimi ile gerçeklesen çelenk sunma töreni, saygi durusu ve Istiklal Marsimizin okunmasinin ardindan son buldu. Çelenk sunma töreninde Saglik Yüksekokulu ögrencileri ve Devlet Hastanesi hemsirelerinin yani sira Saglik Yüksekokulu Müdür Yardimcisi Ögretim Görevlisi Sibel Yasar ve Kirklareli Devlet Hastanesi Bashemsire Yardimcisi Selin Kaya da hazir bulundu.

Her yil Modern Hemsireciligin kurucusu olan Florence Nightingale’in dogum gününe ithafen 12 Mayis tarihinde kutlanmaya baslanan hemsireler haftasi etkinliklerinin, Kirklareli Üniversitesi Kültür Sanat ve Spor Senlikleri kapsaminda da devam edecegi belirtildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol