Halk Oyunları Kırklareli İl Birinciliği Yarışması, Adeta Bir Şölene Dönüştü!

Haber Merkezi
Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda, büyük bir coşku ve heyecanla düzenlenen "Kırklareli Kulüplerarası Halk Oyunları İl Yarışması" tamamlandı. Yarışmaya sadece kadın takımlarının katıldığı kategoride üç ekip mücadele etti.
Kadınlar Kategorisi Sonuçları:
Genç Katılım (Güliz Mert yönetimindeki takım)
K. Eli Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü
Lüleburgaz Ulusder
Minikler Kategorisinde Dereceler:
Düzenlemeli Dal: Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü birinci oldu.
Düzenlemeli Olmayan Dal: Sarıcaali Spor Kulübü birinci oldu.
Diğer Kategorilerdeki Şampiyonlar:
Düzenlemeli Kadın Gençler: Lüleburgaz Akademi Basketbol Kulübü birinci oldu.
Büyükler Düzenlemeli Kategorisi: Pınarhisar Belediye Spor Kulübü birinci oldu.
Genç Erkekler: Kırklareli Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü birinci oldu.
Büyük Erkekler: Kırklareli Gençlik Spor Kulübü birinci oldu.
Yarışmalar, kıran kırana geçen mücadelelerle devam ederken, katılımcılar ve izleyicilerden büyük takdir topladı. Özellikle Sarıcaali Spor Kulübü’nün minik prensesleri, 5-8 yaş arasındaki yarışmacılarıyla büyük ilgi gördü ve gelen seyircilerden büyük beğeni topladı.
Vali Uğur Turan ve Eşi Katılım                Gösterdi
Kırklareli Valisi Uğur Turan, yarışmaya eşi Hanımefendi Nihal Turan ile  katıldı. Yarışma sonunda düzenlenen kupa ve madalya töreninde, Vali Turan, sporculara madalya ve kupalarını takdim ederken, sporcu ve antrenörlerle sohbet ederek yakından ilgilendi.
Kırklareli halkoyunları ilk temsilcisi Volkan Gülcan, yarışmalardaki heyecanlı mücadelelerin ardından memnuniyetini dile getirdi. Kırklareli Gençlik Spor İl Müdürü Emrah Babuşçu, ev sahipliği yaptıkları bu önemli yarışmanın büyük bir şölene dönüştüğünü belirterek, katılımcılara teşekkür etti.
Bu unutulmaz gün, Kırklareli halkoyunları için hem bir kutlama hem de genç yeteneklerin yeteneklerini sergilediği bir platform oldu. ÖNADIM GAZETESİ

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol