Kirklareli bölgesi futbol hakemleri, Türkiye Faali Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernegi Kirklareli Subesi'nin düzenledigi iftar yemeginde bir araya geldi. Cumartesi günü Lüleburgaz'da düzenlenen sezon açilis töreninin ardindan hakemler, HEAS Sosyal Tesisleri'ndeki iftar yemeginde bulustular.
TFFHGD Kirklareli Subesi Baskani Soner Emek, Il Hakem Kurulu Baskani Taner Demirkiran, kurul üyeleri ve gözlemcilerin de katildigi yemekte, sezon açilis töreninde hakemlerle özel maç yapan Düvenciler Lisesispor'un bayan takimi da hazir bulundu. Saat:19.22'de okunan ezanin ardindan oruçlar açilirken, yemekte renkli görüntüler yasandi.
TFFHGD Kirklareli Sube Baskani Soner Emek, gazetemize yaptigi açiklamada, hakem ve gözlemciler arasindaki birlik ve beraberligi artirmak amaciyla bu tür sosyal etkinlikler düzenlediklerini bildirdi. Emek, "Dernegimizin tüm üyelerini bir araya getiren bu tür etkinlikleri sik sik düzenliyoruz ve düzenlemeye de devam edecegiz. Bugün de sezon açilisimizi gerçeklestirdik. Ardinda da iste bu tesislerde hakemlerimizle bir arada iftarimizi yaptik. Düvenciler Lisesispor'un bayan takimi da aramizda. Bu da ayri bir mutluluk. 2008-2009 futbol sezonunun Kirklareli'deki hakem ve gözlemcilerimize hayirli olmasini diler, onlarin her zaman yanlarinda oldugumuzu ifade etmek isterim" dedi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol