Hakem puanları paylaştırdı; Kırklarelispor:1 Ofspor:1

İkinci lig Beyaz grupta oynanan maçta Kırklarelispor ile Ofspor 1-1 berabere kaldı. Maçı Antalya Bölgesi hakemlerinden Orta Hakem Cihan Burgan(4), yardımcıları ise Özgür Kaya(3) Musa Yılmaz(3) yaptı. Hakemlerin saha içerisinde uyumsuzluğu üst seviyede olması sebebi ile maçın bir anlamda kaderini değiştiren isimler oldular. Kırklarelispor ve Ofspor'un maç kadroları şöyle oluştu:
Kırklarelispor
74.Alişan Şeker(7) 6.Hasan Can Özkan(7)37.Murat Tiraki(7) 4.Serdar Karkın(7)         
10.Yunus İçuz (7) 41.Lokman Akyıldız(8) 66.Enis Çeliksu(7) 9.Serkan Turhan(7)
11.Mustafa Kaya(7) 13.Serkan Sözmen(7)77.Hasan Erdi Aslan(7)
Teknik Sorumlu: Bilgin Erdem
Ofspor
22.Hasan Yaranlı(7) 20.Gökhan Durmuş(8)    44.Suat Bozkurt(6)
92.Rasimcan Değirmenci(7) 6 Adem Çak(7) 11.Abdurrahman Çubukcu(7)61.Çetin Murat Bayraktar(6) 8.Tuncay Maldan(6) 9.    Cem Demir(6) 70.Hicabi Demir(7)77.Rıdvan Çetin(7)
Teknik Sorumlu: İsmail Batur
Sarıkartlar havada uçuştu
Dün Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynanan Spor Toto ikinci lig müsabakasına maçın hakemleri damga vurdu. Sahada ki futbolcuların tansiyonu normalde düşük olmasına rağmen maçın hakemleri her pozisyonu keserek ve çıkardıkları 11 sarı iki kırmızı kart ile maça damga vurmayı başardı.
Maça iyi başlayan Yeşil beyazlı ekibimiz henüz birinci dakika oynanırken ilk pozisyonunu buldu. Orta sahada topu kapan Enis topu Serkan Turhan'ın önüne doğru attı. Topu süren Serkan altı pasın içerisine doğru topu ortaladı topa kötü bir vuruş yan Mustafa Kaya topu havalandırdı. Ofspor kalecisi Hasan topu rahat bir şekilde almayı başardı.
Ofspor ilk tehlikeli atağını 9.dakikada gerçekleştirdi. Korneri kullanan Ofspor'dan Gökhan Durmuş oldu. Topu ön direğe doğru kesti ön direkte yaşanan karambolda top Cem Demir'e çarparak auta gitti.
Maçın 13.dakikasında Kırklarelispor serbest vuruş kazandı topun başına Lokman Akyıldız geçti. Sert ve kavisli bir orta yaptı kafalardan seken top Hasan Can'ın önünde kaldı. Hasan Can önünde kalan topu hiç zorlanmadan filelerle buluşturdu ve iki hafta arkası arkaya gol atma başarısını gösterdi.
15 ile 25. dakikalar arasında Kırklarelispor rakibine karşı üstünlük kurmaya başladı orta sahada yaptığı baskı ile topu sık sık kazanan Murat Tiraki Yunus ve Enis ileri uç elemanları Mustafa Kaya ve Serkan Turhan'ı topla buluşturdular. Ancak hem saha zeminin kötü olması hem Serkan ve Mustafa'nın kale önünden uzak oynamaları kazanılan topların çabuk kaptırılmasına sebep oldu.
27.Dakikada Ofspor ilk ciddi gol pozisyonunu yakaladı. Kırklarelispor'un atak yaptığı sırada orta sahada topu kaptırdı Hicabi topu Cem Demir'in önüne attı kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topa sert bir şekilde vurdu ancak kaleci Alişan topu iyi bir şekilde takip ederek kornere çelmeyi başardı.
32. Dakikada Kırklarelispor mutlak bir gol fırsatından yararlanamadı. Ofspor defansının ofsayt diye durakladığı pozisyonda Serkan Turhan topu rakip alana taşıdı Sol tarafında ortada koşan Mustafa Kaya'yı gördü ortaladı ancak Mustafa çok kötü bir kafa vuruşu yapınca Kırklarelispor mutlak gol pozisyonunu değerlendiremedi.
38.Dakikada Ofspor'un golü geldi. Topu süren Hicabi'yi ceza sahsının dışında Hasan Erdi düşürdü ve sarı kart gördü. Topun başına geçen Ofspor'lu Gökhan Durmuş barajın üzerinden ve iyi bir vurş yaptı ve takımı adına golü kaydeden isim oldu 1-1.
Maçın ilk yarısı 1-1 sona ererken maçın ikici yarısına maçın 4. hakemi ve yan hakemler damgasını vurdu. İlk önce Kırklarelispor yöneticisi Bahadır Sucuoğlu'nu tribüne gönderdi. Ardından Hasan Can'ı ikinci kırmızı karttan dışarı çıkarttı. Daha sonra hiç anlaşılmadık bir pozisyonda Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem'i de tribüne yolladı. Bu dakikadan sonra tansiyon stadyumda tansiyon iyice yükseldi. Seyirciler maçın hakemine tepkilerini ortaya koymaya çalıştı. Yaklaşık olarak 20 dakika boyunca rakibi karşısında 10 kişi oynayan Kırklarelispor ancak 87.Dakikada Ofspor'dan Abdurrahman Çubukçu'nun kırmıza görmesiyle sayısal olarak durumu eşitledi. Bu dakikadan sonra Kırklarelispor rakip kaleye yüklense de gol atma başarısını gösteremeyince maç 1-1 sona erdi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. 39.yeşilbeyaz.ortahakem.... 05 Kasım 2012 Pazartesi 11:36:56

    bu hakemler türk futbolunu uluslararası alanda 4.torbaya kadar düşürecekler.hakem maçı berabere bitirmeyi kafasına koymuşne şiş yansın ne kebap misali....