Gümrük Bölge Müdürlüğü'nden Kırklareli'ne çıkarma

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bağlantısı tüm idarelerde görevli, seçilen bir otobüs dolusu personel ile 31.05.2014 - 01.06.2014  tarihlerinde  İğneada ve Dereköy'e hizmet içi eğitim, moral-motivasyon gezisi düzenlendi.
Geziye, Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Bölge Müdür Yardımcıları, Bağlantı İdarelerinin Müdürleri ve Bölge Müdürlüğünün farklı birimlerinde çalışan toplam 51 personel katıldı.
Gezi  kapsamında ilk olarak Kırklareli'de baraj kenarındaki piknik alanında personelle birlikte kahvaltı  yapıldı. Ardından İğneada Resort Otel'de Meslekte Yenilenme Etkinliği düzenlendi.
Ertesi gün Dereköy Gümrük Kapısı  ziyaretinin ardından yine Kırklareli'de öğle yemeğinde bir araya gelindi.
Beğendik'e ziyaret
Türkiye'nin en kuzeybatı köşesi olan Kırklareli'nin İğneada beldesine bağlı Beğendik  Köyüne de, Bölge Müdürü Müslüm Yalçın ve Dereköy Gümrük Müdürü Yaşar Yaman Ocak ile 01.06.2014 tarihinde çalışma ziyareti gerçekleştirdi.
Zaman zaman yerel idareler ve yöresel halkın Gümrük kurulmasını talep ettiği bölgede,  Bölge Müdürü  Müslüm Yalçın ve Dereköy Gümrük Müdürü Yaşar Yaman Ocak ile  Limanköy ve Beğendik'te yerinde incelemeler yaparak, vatandaşların taleplerini ve düşüncelerini dinlediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol