Ilimizin gurur tablosu haline gelen Çanakkale Dardanelspor'un futbolcusu Gökhan Dönmez bugün gazetemize ziyarette bulundu. Kendisini ile ilgili haberleri yakindan takip ettigimiz için gazetemize tesekkürlerini sunan Gökhan Dönmez, ile yaptigimiz röportajda gazetemize su açiklamalarda bulundu:
"Kirklareli futbol adina çok sey yapti. Trakya'da adeta futbol besigi olan Kirklareli'nin neden hala futbol takimlari amatör liglerde oynuyor hiçbir anlam veremiyorum.
Gerekli destek alindigi takdirde Kirklareli gençlerinin önemli basarilara imza atacagina inaniyorum. Böylesine futbol asigi bir sehrin daha fazlasini hak ettigini düsünüyorum. Umarim Kirklareli halki sehir takimlarina sahip çikip desteklerler. Ben desteklerinin karsiligini zevkli futbol ve daha iyi konumda bir lig olarak görüyorum." dedi.
Kendisine yönelttigimiz transfer sorusunu ise, "Daha hiçbir sey belli degil, su an takimimda mutluyum." Diyerek cevaplayan Dönmez; Tatil için geldigi Kirklareli'nde Kirklarelispor ile idmanlara devam edecegini söyleyen Dönmez, Kirklarelispor Baskani Volkan Can'a ve Kirklarelispor Antrenörlerine idmanlara çikmasina izin verildigi için tesekkürlerini gazetemiz araciligi ile ileterek gazetemizden ayrildi. Biz de kendisine yeni yilin ve ikinci yari maçlarinda basari dileklerimizi iletiyoruz.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol