1 - Cavit Çağlayan Halen Belediye
Başkanı mı?
2 - Valilik yolu ile Kırklareli'ne yatırıma Belediye karşı mı?
Süresi 3 Ay, Bütçesi 87.960,00 TL Olan, Kırklareli Fuar ve Kongre Merkezi Fizibilite Etüdü Projesinin kapanış toplantısında Belediye Başkanı bilinmezliği hem tebessüm ettirdi hemde Kırklareli'nin geri kalmışlığının nedenlerini işaret etti.
Kırklareli Valisi Esengül Civelek, İl Genel Meclis Başkanı Cavit Çağlayan, Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Ticaret Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Kırklareli SMMMO Başkanı Burhan Üstünkol, SGK İl Müdürü Tahsin Halcı, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen ve Kongre Merkezi Fizibilite Etüdü Projesinin kapanış toplantısında sunumu yapan isimlerin, bilmeden yada nispeten bilerek yaptıkları "Belediye Başkanım" GAFI Cavit Çağlayan'ı tebessüm ettirdi, salonda bulunanlara ise Kırklareli'de alışılagelmiş manzaralar dedirtti.
Cavit Çağlayan Halen Belediye Başkanı mı?
Kırklareli belediye başkanlığından Belediye Başkanı dahil olmak üzere kimsenin bulunmaması ise Kırklareli'nin neden bir adım öne gitmekte zorlandığının nispetende olsa fotoğrafını verdi.
Valilik yolu ile Kırklareli'ne
yatırıma Belediye karşımı?
Projenin fizibilite Etüdü ile alakalı olarak ilk konuşmayı Kırklareli Valisi Esengül Civelek yaptı. Ardından MOKRO danışmanlık şirketi adına Doğan İncesulu tarafından Kırklareli'nin ekonomik potansiyeli, Fuar ve Kongre merkezi fizibilite etüdünün sunumunun ardından Gazi Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Tunçeri tarafından fuar ve kongre merkezi fizibilite etüdünün sunumu yapıldı. Kürsüye çıkarak sunumlarını yapan ikili, topluluğa,"Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım ve değerli katılımcılar." Sözleri ile başladı. Elleri ile kibarca işaret ettikleri Kırklareli Valisi Esengül Civelek ile İl Genel Meclis Başkanı Cavit Çağlayan'dı… Durumdan bihaber olan ikili için her şey sıradan ve olması gerektiği gibiydi. Cavit Çağlayan'ın 2005 yılından başlayan ve 2014 yılının 30 Mart tarihine kadar devam eden 9 yıllık bir Belediye Başkanlığı görev süresi bulunuyor.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol