Gece, Istasyon Caddesi'nde motosiklet ve bisiklet sürücüleri tehlike saçiyor

Yaz aylarinda motosiklet ve bisiklet sürücüleri cadde ve sokaklarda daha fazla görülürken, simdi de görünüsü mobileti andiran elektrikli bisikletlerin ortaya çikmasiyla birlikte tehlike sinyalleri artti. Araç trafigine kapali olan ve tüm vatandaslarin gece rahatlikla çocuklari ile birlikte yürüyüs yaptigi Istasyon Caddesi’nde normal ve elektrikli bisiklet sürücülerinin cirit atarak yaris yapmalari vadandaslari tedirgin ettigi ihbarlarini alinca, birkaç gece bu cadde üzerinde yaptigimiz gözlemlerin ardindan sikayetlerin hakli oldugunu gördük.
Asayis yönünden mükemmel olan bu cadde üzerinde görüstügümüz görevli memurlardan, caddenin motosiklet girisine kapali ancak bisikletlere açik oldugunu ögrendik.
Caddede yürüyüs yapan Kirklarelililer de konuyla ilgili olarak, “Bisiklet kullanicilari caddede yürüyenler için büyük tehlikeler olusturabiliyor. Il Emniyet Müdürümüz Mehmet Behzat Canbazoglu’na sesleniyoruz. Lütfen kazalar meydana gelmeden bu konuya acil el atip, cadde üzerinde süratli gidip yaris yapan bisiklet sürücülerini de yasaklayin. Böyle olursa caddenin güvenligi iki kat artacaktir” ifadelerini kullaniyorlar. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol