Basin Ilan Kurumu'nun belirli araliklarla resmi ilanli gazetelere yönelik gerçeklestirdigi denetimler kapsaminda Önadim ve Kirklar Haber Gazeteleri denetlendi.
Kirklareli'nde Valilik Il Basin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü'nün tarafindan resmi ilanli gazetelere yönelik gerçeklestirilen denetimler kapsaminda Önadim ve Kirklar Haber Gazetesi denetlendi.
Basin Ilan Kurumu'nun subesinin bulundugu illerde Basin Ilan Kurumu personeli, bulunmadigi illerde ise Valilik Il Basin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen denetimler yilda bir kez Aralik ayinda gerçeklestiriliyor.
Kirklareli Valiligi Il Basin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü'nden Denetleme Kurulu Baskani Ömer Çekiç, Üye Murat Erdin, Hürfikir Gazetesi Yazi Isleri Müdürü Denetleme Kurulu Üyesi Firat Çaliskan ve SGK Denetmenlerinden Mustafa Akcan'in gerçeklestirdigi denetimlerde resmi ilan hakki bulunan Önadim ve Kirklar Haber Gazetesi'nin Basin Ilan Kurumu Mevzuati çerçevesinde uymasi gereken kurallara uyup uymadigina bakildi. Denetleme Kurulu Üyeleri gerçeklestirdikleri incelemede Önadim ve Kirklar Haber Gazeteleri ile Matbaalarinda herhangi bir kusur olmadigi ve gerekli evraklarinin tam oldugunu belirledi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol