"Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız zamanlarının hepsini halk için çalışmaya ayırırken bizlerin görevi bulunduğumuz ilde
elimizden gelenin en iyisini vermek. Zamanımız gerekirse tümünü Halkımız için feda etmek…" Sözü ile iş ahlakı konusunda yaşanılan gelişmeleri işaret eden Genç, yakında açılacak olan ağız diş sağlığı ünitesinin yakında Kırklarelili ile buluşacağını belirterek gerekli
ekipmanı beklediklerini açıkladı
Kamusal sorumluluğunun farkında olarak hayta geçirdiği proje ve haberleri ile farkını ortaya koyan ÖNADIM MEDYA GRUBU, Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Fergan Genç'in konuğuydu.
Sağlık sektöründe hayata geçirilen ülke geneli ve Kırklareli'deki yatırımların boyutlarını, "60 - 70 yıllık hizmet ve yatırımları 2000 sonrasına sığdırdılar." Cümlesi ile işaret eden Genç, mental anlamda yaşanılan değişimi ise kendine has konuşma üslubu ile işaret ettiği açıklamasında, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin yakına hizmete gireceğini söyledi. Sağlık sektöründe yaşanılan gelişmelerin çerçevesinde ilimize armağan edilen 350 Yataklı Modern Devlet Hastanesi'nin yanına inşaatı tamamlanan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi için gerekli olan ekipmanın DMO (Devlet Malzeme Ofisi) tarafından karşılanacağını belirten Genç, Kırklareli için hayırlı olmasını diledi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol