Ferdi ve Esra çiftine bir ömür mutluluklar

Önadım Medya Gurubu bünyesinde yayın hayatına çeyrek asırdan fazla bir süre tarafsızlık penceresinden bakarak devam eden kardeş kuruluşumuzun Önadım Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram'ın Esra Uzun ile birlikteliği Cumartesi günü kıyılan nikah ve düğün ile taçlandı. Cumartesi günü saat 21.00'da başlayan düğün 21.30 da kıyılan nikahla devam etti. Çiftin mutluluğu görülmeye değerdi.

 

 

Önadım Medya Grubu bünyesindeki Kırklar Haber'in kardeş kuruluşu Önadım Gazetesi'nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram, Cumartesi günü yapılan kına gecesi ve Pazar günü kıyılan nikah ardından davullu zurnalı düğünle dünya evine girdi.
Bir ömür boyu birlikte yaşamak için kocaman bir "EVET" diyen çiftin düğününde Kırklareli'nin tanınmış isimleri de yerlerini aldı. Çiftin çalışma arkadaşlarının yanında Kırklareli'nde hizmet eden çeşitli sivil toplum kuruluşları ile örgütlerinin temsilcilerinde düğüne ilgisi büyüktü. Ayrıca Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci ile siyasi partilerin temsilcileri de çiftin düğünün de mutluluğa şahit oldular.
Kırklar Haber Gazetesi olarak toplumun en küçük ve en özel yapı taşı olan ailenin o kutsal düğümünde bir olan çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz. Hayatın size karşı hazırladıkları mutluluklarda birlikte ve el ele gülmeniz hayatın zorluklarını da birlikte göğüslemeniz dileğiyle.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol