Fabrika çalisanlari Dupnisa'yi gezdi

Trakya'da Tekstil Sanayinde önde gelen isletmeler arasinda yer alan Atomik Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi, çalisanlari için "Dupnisa Magarasina" bir moral gezisi düzenledi.  
Ülkedeki artan ekonomik krize ragmen, Çorlu'da örme kumas, Çerkezköy'de boya ve terbiye, Babaeski'de kumas kesim, baski, nakis ve dikis ve Ordu'da ise dikis isletmeleri bulunan bir tekstil ve hazir giyim üretim grubu olan, Babaeski ve Ordu'daki isletmelerinde, toplam 20 dikis bandi, 17 nakis makinesi, 3 otomatik kesim makinesi ve tasnif alanlariyla, ayda 600 bin adet hazir giyim üretimi gerçeklestiren Atomik Tekstil, çalisanlarini "Dupnisa Magarasi" moral gezisi ile ödüllendirdi.
Kirklareli'ne bagli Üsküp Beldesi üzerinden Demirköy'ün Sarpdere Köyü sinirlari içerisinde ve köyün 5 km güneybatisinda yer almakta olan, Bulgarcada delik anlamina gelen Trakya'nin Turizme açik tek magarasi olan "Dupnisa Magarasini" topluca gezen Atomik Tekstil çalisanlari, magaranin girisinde ki ilginç sekillerden olusan doga harikasi sarkiklardan oldukça etkilendiler.
Magarayi gezdikten sonra birlikte piknik alanina geçen fabrika çalisanlari, burada Alpullu'nun Meshur Köftecisi Lütfü Usta'nin kendilerine hazirladigi mangal partisine katilarak öglen yemegi yediler.
Yemekten sonra düzgünce bir araziye geçen fabrika çalisanlari burada gruplar halinde ip atlama, yakan top ve voleybol oynayip gönüllerince eglendiler.
Keyifli geçen bir günün ardindan aksamüstü mutlu bir sekilde Babaeski'ye dönen Atomik Tekstil çalisanlari, bu geziyi organize eden yetkililere tesekkür ettiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol