Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'ın istifa ettiği belirtildi. Belediye Başkan Yardımcısı Gülay Tülüş'ün twitter'dan yaptığı açıklamada; "Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan istifa etti" dedi. Belediye binasında gazetecilere "Çağlayan, saat 13.00'te bir basın açıklaması düzenleyecek" bilgisine de veren Tülüş'ün oldukça üzgün olduğu gözlendi.
NE ARAMIŞTINIZ ?
ÇOK OKUNANLAR
-
Yeni Parti'de Kırklareli Teşkilatları Tamamlandı! İşte İsim İsim Liste
11 Eki 2026 -
Kırklareli’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı Açıklandı! İşte Etkinlik Takvimi
27 Eki 2026 -
Kırklareli ile Kayseri Arasında Edebiyat Köprüsü Kuruldu
13 Eki 2026 -
Kırklareli'nin Vergi Rekortmenleri Listesinde Hangi Şirketler Var?
12 Eki 2026 -
AK Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanlığına Kerem Berkant Çatkaya Atandı
16 Eki 2026 -
İpsala Ovası’nda Anız Yakan 11 Kişi Hakkında İşlem Başlatıldı
19 Eki 2026
ÇOK YORUMLANANLAR
-
Kırklareli\'nin De Aralarında Bulunduğu 34 İlde Göçmen Kaçakçılığına Büyük Darbe!
06 Kas 2026 -
Kırklareli\'nin Eylül İhracatı 10,2 Milyon Dolara Ulaştı! Yüzde 15,2 Artış
08 Eki 2026 -
Başkan Bulut’tan Hastanede Geçmiş Olsun Ziyareti
08 Eki 2026 -
Edirne’de Karate Buluşması! Federasyon Heyeti Kutlu Spor Kulübü’nü Ziyaret Etti
08 Eki 2026 -
“Son derece nitelikli bir yükseköğretim sürecini Anadolu’nun dört bir yanına ulaştırdık”
08 Eki 2026 -
2026 Nobel Barış Ödülü sahibini buldu
09 Eki 2026
Son Yorumlar
- "Ufuk Hattı Projesi" geleceğe umut oluyor: Tebrikler başarılar diliyorum ...
- "Ufuk Hattı Projesi" geleceğe umut oluyor: Tebrikler başarılar diliyorum ...
- Bir festival de böyle geçti: Çok istedik bizden olmadı yaralarımı kimse sarmadı ağladım sesimi duymadı sana olan dağlar kadar sev...


bağımsız bile koysan seçilirsin hemen dsp den adaylığını açıkla malımla mülkümle arkandayım
Seninleyiz başkanım hiç merak etme
partiden mi istifa etti yoksa belediye başkanlığında mı..çok muallak yazmışsınız haberi..net olun
Siz dalgami geciyosunuz ya neyi kazanir allah askina! Cavit veya Turgutun dediginden baska kimse aday olamiyacakmi nerde demokrasi hani! Secim kaybettiricekler secimi kac yillik chp sehrini sadece cavit ve turgut bey yuzunden akp ye kaptiracaklar! Hee zaten chpde olmayan biseyde degil bu zamaninda bu iki kisinin adamlari bu isi yapmisti ve chp secimi kaybetmisti! Bos konusmayin bunlar boyle chpli iste olmasinlar partide daha iyi!
Bu köyü şehir yapacak tek parti AK Parti dir. Bırakın bu putperestliği artık. Bu şehir CHP li değil
koltuk sevdası sızınkı ne kırklreli ne chp herkes kendı adamının peşinde sayın çağlayan düzgun çalışsaydı chp 3-0 yapardı kırklarelinde il dağılımıda en az oyu kırklarelinden aldı chp kesim oğlu sırtladı bababeskı burgaz vizeyle 2-1 oldu ancak oy kırılımlarını ınceleyınız
akp liler yine klavye başında...yemezler!! yok malımla yok bilmem neyle arkalarındaymış!!! Hikaye yazıyorlar bilgisayar askerleri. Akıllarınca sol oyları böyle böleceklerini sanıyorlar uyanıklar. Yemezler şark kurnazları sizi!!!
Olsun Cavit başkan torpille işe giren çalışanlarınız oy verse bağımsız seçilirsiniz :D
bu hamleyi iyi okumak lazım şimdi birincisi cavit kırklareli siyaset sahmesinden hiç gelmemek üzere silindi istifa etmekle onurunu kurtardı ikincisi bu teşkilat caviti çok arar teşkilat mensupları tüm çoluk çocuğunu belediyeye soktu kesimoğlu kendini bu kadar kukla etmez ve kendine muhalafet edip cavitçi geçinenleri ayıklar üçüncüsü ise kesimoğlu ilk iş zaten arasının yakın olduğu vecdiyi yanına yardımcı alır hem karşısındaki cepheyi daraltır hem seçimi riziko etmez ama burada vecdinin gençleri frenlemesi lazım çok dolu boş yapıyorlar çünkü velhasıl bu sular durulur kesimoğlu o yüzden beklemede meclis listesinde yer almak isteyenler şimdiden başlamış yalakalığa yani bugünler hatırlanmaz bile cavit şimdiden düşünmeye başlasın ben nerede yalnış yaptım diye isterse ben kendisine birkaç ipucu vereyim 1- belediyeye bu kadar partizanca adam almayacaktı kpss yoluyla chpli olmasada personel alacaktı 2- su sorununu çözmeliydi3- proje geliştirmeliydi 4- dirayetli olmalıydı masaya vurmayı bilmeliydi 5-önceki seçim arifesi verdiği sözlerin en azından birkaçını yapmalıydı hiçbir verdiği sözü tutmadı kendisine yeni hayatında mutluluklar dilerim neticede adam avukat işsiz kalacak hali yok şimdiden bir büro kiralayıp kolları sıvasın son 10 senede bir sürü kanun değişti oturup çalışması gerekecek.
ıstrancalaı senin klavye kahramanlığından farkın var mı ?
hayırlısı olsun hizmetlerinden dolayı Cavit beye ederiz kırklareli chp nin kalesi değil bunu herkes bilmeli kırklareli halkı kime oy vereceğini bilir kimse şüphe duymasın mhp li cengiz başkanın nasıl seçildiği gibi parti değil şahıslar kazanır..
seni hep hallederizhallettik demenden ancak hiçbirşeyi halletmemiş olmandan hatırlayacağız belediyeyi chp teşkilatının yakınlarının işkuruna çevirmiş olmandan chp liler ve mütahitler dışında kimsenin işinin halledilmediği halkçı olmayan bir belediye yaratmış olman seni hep hatırlatacak bize halkın başkanı olmadın halkın içinde gezmek halkçı olduğunu göstermez sen bu halka çamurlu suyu çukurlu yolu layık gördün ne arge ne inovasyon ortalama bir muhtar mantığıyla koca şehri idare ettin ama sadece idare ettin yönetemedin yönetebilseydin zaten şu an adaydın karşına da 3 tane daha aday dikilmezdi bundan sonra siyasete gireceklerin alacağı çok ders var.
üzülme yiğidim ipsaladan selamlar...
Hayırlı bir iş olmuş.Yaptığı şeyler bir elin parmaklarını geçmez.Cehape hükümeti zihniyetinin yansımasıydı.Hayırlara vesile olsun
bu adamla bir kare fotoğrafım vardı çok iyi bi başkandı çok üzüldüm
şimdi oldu geri vites cavit
lokal istifa lokantacı istifa bölgesel istifa helvacı kağıdı istifası birde adam gibi istifa il genel 1 . sıraya pazarlıkla geri alınan istifa parti babanızın malı nasıl olsa paylaşın bakalım