Kirklareli esnafi Ekim 2007'de sehrimizden ayrilarak Merkez Valiligi görevine baslayan Vali Ismet Metin'i unutmadi. Ilimiz için sayisiz hizmete imza atan, halka yakinligi ile herkesin sevgilisi olan Vali Metin'in Kirklareli'den ayrilmasi büyük üzüntü yaramisti. Emekliligine kisa bir süre kala Merkez Valiligi'ne alinan Vali Metin için 30 Ekim 2005 tarihinde Valilik Konagi'nda bir veda programi düzenlenmisti. Yüzlerce kisinin konak bahçesi ve Istasyon Caddesi'ni hinca hinç doldurdugu bu programda gözyaslari sel olup akmisti.
Tüm daire amirleri, belediye baskanlari, idareciler ve vatandaslarla kucaklasarak tek tek vedalasan Vali Metin'in yasadigi duygusal dakikalar da Önadim Gazetesi'nin sütunlarina, "Kimler geldi kimler geçti hiç birisi onun gibi degildi" basligiyla tasinmisti.
Iste 31.10.2005 tarihli Önadim Gazetesi'nde bu haberin yer aldigi sayfa Namazgah Caddesi'ndeki bir esnafin dükkaninda hala asili duruyor. Ismet Metin'in hiçbir zaman unutulmayacak bir devlet adami oldugu böylelikle kanitlanirken, bu dükkanin önünden geçen vatandaslar da haberi ilgiyle okuyarak, veda gününde yasanan duygu yogunluguna ortak oluyorlar.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol