Erginspor'dan Edirne çıkarması

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Amatör Spor
Haftası kapsamında Taekwondo Şöleni düzenlendi. Yapılan etkinliklere
Kırklareli'nden, adını birçok kez Türkiye ve Dünya Şampiyonluklarıyla duyuran Ergin Spor Kulübü de katılım gösterdi....

Amatör Spor Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe Edirne Belediye Spor Kulübü, Edirne Balkan Yıldızı Spor Kulübü, Keşan Rumeli Gençlik Spor Kulübü, Enez Mavi Saroz Spor Kulübü, Kaynarca Taekwondo Spor Kulübü üyelerinden oluşan birçok sporcu da katılım gösterdi.
Ergin Spor Kulübü'nün 21 sporcu ile gerçekleştirmiş olduğu katılımla Amatör Spor Haftası Taekwondo Şöleni'nde 2015 yılı faaliyet programı öncesi önemli kazanımlar elde edildi.
Konu hakkında açıklamada bulunan Ergin Spor Kulübü Başkanı Gökhan Yeşil, "Yapılan etkinlik sayesinde biz de sporcularımızın ne durumda olduklarını görme fırsatı bulduk. Ayrıca bize bir ısınma aşaması oldu. Sporcularımızın hazır hale gelmeleri için çalışmalar başlamış oldu" dedi.
Yapılacak etkinlik ile ilgili bilgiler de vererek Edirne'de yapılan etkinliğe kendilerinin de aldıkları davetten dolayı mutlu olduklarını dile getiren Ergin Spor Kulübü Başkanı Gökhan Yeşil, "Amatör Spor Haftası nedeniyle düzenlenen Taekwondo Şölenine bizleri davet eden Edirne'nin Taekwondo denince akla ilk gelen ismi olan ve yetiştirdiği sporcularla adından sıkça söz ettiren Taekwondo camiasının önemli isimlerinden olan Metin Eşme hocamıza bu etkinliğe davetinden dolayı kendisine teşekkür ederim.
Türkiye Şampiyonu sporcular yetiştiren Keşan'da Taekwondo'nun ivme kazanmasını sağlayan ve bugünlere gelmesinde önemli pay sahibi olan Serkan Doğru'ya bu etkinliğin düzenlenmesini sağlayan ve destek olan Edirne Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüze de teşekkür ederiz" açıklamasını yaptı.
Yeşil konuşmasında yapılan müsabakaların Ergin Spor Kulübü sporcuları için önemli olduğunu dile getirerek, "Bu tür müsabakalar sporcularımızın eksiklerini görmemiz açısından önemli. Sporcularımızın daha çok maç yapmasını sağlayarak eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Yapılan bu etkinlikte sporcularımız için çok faydalı ve yararlı oldu. Edirne ve Kırklareli adına önemli başarılar elde eden Şampiyon sporcularımızın da tanıtıldığı etkinlikte; katılan tüm sporculara başarı sertifikaları verildi" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol