Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor'un Teknik Direktörü Bilgin Erdem, bugün itibariyle Aydınspor 1923 maçının hazırlıklarına başlayacaklarını, son haftalarda formda olan rakiplerine karşı evlerinde puan kaybı yaşamak istemediklerini söyleyerek; "Artık ligin son düzlüğüne giriyoruz bundan sonraki haftalarda hatanın telafisi çok zor olur" dedi
Bu hafta deplasmandan alınan bir puanın ardından rotasını direk Aydınspor 1923 maçına çeviren Trakya'nın tek profesyonel takımı temsilcimiz Kırklarelispor'da moraller yüksek. Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, bugün itibariyle Aydın maçının hazırlıklarına başlayacaklarını, evlerinde oynayacakları maçta puan kaynı yaşamamak istediklerini ifade ederek; "Tokat deplasmanında 80'nci dakikadan sonra yediğimiz gol, herkesin moralini fazlasıyla bozdu. Takım olarak zorlu bir deplasman mücadelesinde golle birlikte takımımız 10 kişi kaldı. Son dakikalara golün şokuyla girmemize rağmen başka bir aksilik yaşamadık ve Tokat deplasmanından 1 puan çıkarmayı başardık. Futbolcularımızın sahada gösterdikleri mücadeleden fazlasıyla memnunum. Onların bireysel yeteneklerinin ne kadar üst düzeyde olduğunu herkes biliyor. Dolayısıyla sahadaki mücadeleden ve maçın her dakikasında rakibe aynı tempoda baskı kuracaklarından hiç şüphem yok. Tek sıkıntımız yaşadığımız ufak tefek şanssızlıklarla birçok puan kaybı yaşamamamız. Bu sadece benim değil, tüm takımın ortak derdi. Kırklarelisporumuzun yaşadığı şanssızlıklar bizim bulunduğumuz konumun üst sıralarda olmasına engel oldu. Amacımız evimizde oynadığımız maçlarda puan kaybını en aza indirerek bunu telafi etmektir" şeklinde vurguladı.
"Takım olarak evimizdeki maçlara odaklandık"
Bugün Toprak Araştırma Müdürlüğü'nde haftanın ilk antrenmanına çıkacak olan temsilcimiz, gözünü Aydın galibiyetine dikti. 29'ncu hafta mücadelesinde evinde ağırlayacakları Aydınspor 1923 takımına karşı galibiyeti hedeflediklerini söyleyen Erdem; "Son 6 haftaya girdik. Artık puan kayıplarının telafisinin pekte mümkün olmadığı bir süreçteyiz. Ligdeki tüm takımlar son düzlüğe girdiler. Buda her takımın hata yapmaktan fazlasıyla kaçınacağı bir süreç anlamına geliyor. Basit hatalar her takıma inanılmayacak sonuçlar yaşatabilir. Kırklarelispor olarak bizim en büyük avantajımız bu 6 maçın 4'ünü evimizde oynayacak olmamız. Bu 4 maçtan en az 10 puan çıkarmak istiyoruz. Seyircimizin önünde, onların desteğini arkamıza alarak bu çokta zor gözükmüyor" şeklinde ifade etti.
"Rakibimiz son haftalarda çok formda"
Erdem; "Aydın son 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik alarak, topladığı 10 puanla yukarıya doğru bir yükselişe geçti. Son haftalarda çok formdalar ve moralleri yüksek. Evimizde ağırlayacak olmamız bizim için her ne kadar avantaj olsada, rakibin bu tempoyla bize karşıda fazlasıyla yükleneceğini biliyoruz. Tabii ki evimizde çok güçlüyüz. Bu maç ne kadar zorlu geçecek olsada, gülen taraf biz olacağız diye düşünüyorum" diyen Erdem, Kırklarelispor'un son haftalarda çok iyi mücadele etmesine rağmen galibiyeti özlediğine vurgu yaparak; "Oynadığımız son 8 maçta sadece 1 mağlubiyet aldık. Bu istikrarımız takımın aslında gücünün yerinde olduğunu gösteriyor. Öne geçtiğimiz maçlarda skoru koruyamadık ve 5 maçımız beraberlikle sonuçlandı. Artık galibiyet istiyoruz. Takım olarak iyi mücadele ettiğimizin farkındayız. Bu hafta Aydın karşısında bu şanssızlığımızı kırarak, "Kendi evimizde 4'te 4" sloganının temelini atmak istiyoruz"
"Taraftarımıza çok iş düşüyor"
Kırklarelispor taraftarına son 6 haftada daha çok iş düştüğüne dikkat çeken Erdem; "Son 6 maçımızın 4'ünü içeride oynayacağımız için taraftarımıza çok iş düşüyor. Kendi seyircimizin önünde oynadığımız maçlarda gücümüzün sınırı olmadığının herkes farkında. Dolayısıyla taraftar desteğini ne kadar arkamızda hissedersek, sahada o kadar iyi mücadele ederiz. Rakibimizin ne durumda olduğu bizi hiçbir zaman ilgilendirmedi, bundan sonrada ilgilendirmeyecek. Bizim için her maç bir final ciddiyetindedir. Bunu düşünerek maçlara çıktığımız için rakibimizin gücünü umursamıyoruz. Biz sahada elimizden geldiğinin en iyisini yaparak, 90 dakika boyunca canla başla mücadele ediyoruz, etmeye devam edeceğiz"
"Aydın maçının sonucu, Tarsus maçını da etkileyecek"
İki hafta üst üste evlerinde oynayacaklarını söyleyen Erdem; "Bu hafta galip gelmeyi başarırsak, haftaya yine kendi evimizde Tarsus'u konuk edeceğiz. Alacağımız galibiyetin moraliyle, Tarsus karşısında da galip gelmeyi başaracağımıza inanıyorum. Dolayısıyla bu hafta Kırklarelisporumuz için çok önemli. Ben bir kez daha tüm taraftarımızı maça davet ediyorum. Onların sayısı ne kadar çok olursa, Kırklarelisporumuzun gücü o kadar artacaktır" şeklinde konuştu.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol