"En büyük sorunumuzu çözmüş olacağız"

Evrensekiz Belediye Başkanı Halil Abanoz 24 Eylül 2013 tarihi itibarı ile kanalizasyon çalışmalarının yüzde 65'inin tamamlandığını, en kısa sürede arıtma tesisini de tamamlayarak beldenin en büyük sorunlarını çözmüş olacaklarını söyledi.
Evrensekiz Belediye Başkanı Halil Abanoz, beldede devam eden çalışmalar konusunda yaptığı açıklamada, beldenin "şantiyeye" döndüğünü ifade ederek, 2012 yılında yapımını başlanan 32 kilometrelik kanalizasyon inşaatının şu an her mahallede bir ekip olmak üzere 3 ekip ile hızla devam ettiğini, bir yandan çalışmalar devam ederken diğer yandan çalışması tamamlanan yollarda üst yapı onarımına başlandığını belirtti.
İhalesi geçtiğimiz ay yapılan Gündoğu Mahallesi Sellektör Caddesi ve Fatih Mahallesi'ndeki cadde ve sokakların yollarının beton parke taşı, kaldırım ve tretuvar yapım çalışmalarına da başlandığını kaydeden Abanoz, bu çalışmaların devam ettiğini aktardı.
Belediye imkanları ile 2012 yılında yapımına başlanan arıtma tesisi yapım işi için 33 bin 200 metrekarelik arazinin alındığını, bu ay yapılan Belediye Meclis Toplantısında arıtma tesisi projesinin hazırlanması için gerekli meclis kararını aldıklarını açıklayan Evrensekiz Belediye Başkanı Halil Abanoz, "24 Eylül 2013 tarihi itibarı ile kanalizasyon çalışmamızın yüzde 65'i tamamlanmış durumda. İnşallah en kısa sürede arıtma tesisimiz ile birlikte tamamlayarak beldemizin en büyük sorunlarını çözmüş olacağız" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol