Kurban Bayramı nedeniyle 14.10.2013 günü Polisevi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen törende, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, eşi Nermin Aktaş, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Birim Amirleri, Emniyet mensupları aileleri ile birlikte bayramlaştılar.
Ayrıca Bayramın ilk günü Kırklareli Valiliğinin himayesinde gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma kapsamında Kırklareli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin başkanlığındaki heyet Polis Merkezi Amirliği personeli ile bayramlaştı.
TDP Kurban Pazarındaydı
Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından 2012 yılında da yürütülmüş olan Işıklı Sahte Para Test Kalemi Projesi 2013 yılı Kurban Bayramı münasebetiyle para sirkülâsyonunun yoğunlaşması nedeniyle bu yılda uygulanıyor.
Müdürlük tarafından tedarik edilen 2000 adet nitelikli sahte para test kalemleri 14/10/2013 Pazartesi günü ilimiz Süpürgeciler sitesinde Kurban satış yerinde esnaflara dağıtıldı. Dağıtımı yapılan test kalemleri ile vatandaşların sahte para alış verişine karşı duyarlılıkları arttırılarak, dolandırıcılık olaylarına maruz kalmalarının engellenmesi ve piyasaya sahte para sürmek isteyen kötü niyetli kişilerin de yakalanması hedefleniyor.
Ayrıca İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş'ın talimatları ile Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerince; 12 mahallemizde bayram ziyareti gerçekleştirildi.
Huzurevi'ne ziyaret
Yine İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş'ın talimatları ile Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerince; Huzur Evindeki yaşlılarımıza, Kız Yetiştirme ve Erkek Yetiştirme Yurtlarında kalan çocuklarımıza bayram ziyareti gerçekleştirildi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol