Emniyet 2010-2011'in degerlendirmesini yapti

Kirklareli Il Emniyet Müdürlügü’nce 2010 - 2011 yilinin degerlendirmesinin yapildigi brifing, Kirklareli Ticaret Borsasi Toplanti Salonu'nda gerçeklesti. Basina kapali olarak düzenlenen toplantiya tüm il ve ilçe sube müdürleri katildi. 

Kirklareli Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoglu, tüm meslektaslarinin Ramazani’ni kutlayarak konusmasina basladi. Yapilan degerlendirme toplantisinin ertelenmesinin sebeplerini dile getiren Canbazoglu, en basta gelen sebebin seçim atmosferine girilmesi oldugunu dile getirdi. Seçim atmosferinin yani sira festivallerin yapilmasi, Vali ve Emniyet Müdürleri’nin merkez toplantilarinda bulunmasi ve atama dönemine denk gelmesi bu toplantinin gecikme sebepleri arasinda gösterildi. Seçim döneminin en iyi sekilde geçirilmesi nedeniyle il genelinde güvenligin üst düzeyde saglandigini dile getiren Canbazoglu, "Arkadaslarimiz ellerinden gelen bütün gayreti sarf ettiler. Bilgilerini ve tecrübelerini aktardilar. Çok sükür ilimizde seçim ve propaganda dönemini sorunsuz atlattik" dedi. Konusmada, Iktidar Partisi'nin ve Ana Muhalefet Partisi'nin baskanlarinin Lüleburgaz mitinglerinin degisik saatlerde yasanmasina ragmen, almis olunan tedbirler ve halkin bilinçli olmasi ile görevin en iyi sekilde yerine getirildigi belirtildi. Canbazoglu, seçilen milletvekillerinin kendisini tek tek arayarak, alinan tedbirlerden dolayi tesekkürlerini bildirdiklerini mesai arkadaslarina iletti.

Atamalarin ve izin alan emniyet mensuplarinin izinden dönmeleri ile toplantinin yapildigini dile getiren Canbazoglu, "Öncelikle yeni görev alan arkadaslarima kazasiz, belasiz hayirli görevler diliyorum. Birazdan degerlendirme yapilirken sadece geçmis dönemle bu dönemin mukayesesi disinda, son dönemlerde ülkemizde meydana gelen terör olaylarinin da ilimizdeki degerlendirmesini terör sube müdürümüz ve istihbarat sube müdürümüz degerlendirmesini yapacaktir. Bununla ilgili alacagimiz tedbirler neler olabilir, yol aramalarinin sikligi ve tüm gelismeler bugün degerlendirilecektir. Bu degerlendirmeler sonucunda da iki yilin 8 aylik dönemindeki degerlendirmesini ve geldigimiz noktayi görecegiz. Ilçe müdürü arkadaslarimizin da yararlanabilmeleri için bu toplantiyi gerçeklestiriyoruz" dedi.Canbazoglu konusmasinin ardindan basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Toplanti daha sonra basina kapali olarak devam etti. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol