Kirklareli Ahmet Mithat Ilkögretim Okulu geçtigimiz Persembe günü itibariyle Milli Egitim Bakanligi'nin baslattigi "EgitimdE Verimliligi Arttirma" programlari kapsaminda ilk seminerini gerçeklestirdi. Okulun tüm ögrenci velileri için düzenlenen seminer Persembe günü saat 13.00'da basladi. Toplamda 7 seminerden olusacak etkinlikte son seminere kadar katilan ögrenci velilerine tesekkür belgesi verilecegi açiklandi.
Milli Egitim Bakanligi'nin "Egitimde Verimliligi Arttirma" programi kapsaminda Kirklareli Ahmet Mithat Ilkögretim Okulu'nda seminerler düzenlenmeye basladi.
Ilki Persembe günü saat 13.00'da gerçeklestirildi. "Hayatimizi neler yönlendiriyor acaba?" basligi ile düzenlenen seminere yaklasik 95 kisi katilim gösterdi. Milli Egitim Bakanligi'nin tüm okullari kapsayan programi içersinde okul tarafindan belirlenen konular, "Hayatimizi neler yönlendiriyor acaba?", "Ergen Yolculugu", "Basarili Olmanin Ipuçlari", "Aile Içinde Iletisim", "Internet ve Dizi Filmler", "Çocuklar Anne Babalarinin Aynasidir", "Sinav Yaklasirken" basliklari altinda 7 kategoride yer aldi. Farkli günlerde düzenlenecek olan seminerlerin ilki Persembe günü düzenlenirken digerleri de sirasiyla, 11 Ocak Çarsamba saat 13.00, 15 Ocak Pazar saat 13.30, 29 Åzubat Çarsamba saat 13.30, 07 Mart Çarsamba saat 13.30, 21 Mart Çarsamba saat 13.30 ve 4 Nisan Çarsamba saat 13.30'da gerçeklesecek. Seminerde konusmaci olarak Sinif Ögretmeni Cazibe Ayolbastug bulunurken, Kirklareli Milli Egitim Müdür Yardimcisi Ahmet Uzun ile Kirklareli Milli Egitim Åzube Müdürü Halil Yücel ve Ahmet Mithat Ilkögretim Okul Müdürü Müjdat Küçük de seminere katilim gösterdi. Ayolbastug seminerin basinda tüm katilimcilara tesekkür ederek, seminerin tüm ögrenci velileri için geçerli oldugunu ve seminer için 459 ögrenciye brosür dagitildigini belirtti.
Seminerler hakkinda Sinif Ögretmeni Cazibe Ayolbastug, "Okulumuzda 05.01.2012 tarihinden itibaren belirli araliklarla velilerimiz için yararli olacagini düsündügümüz bir seminer programi hazirlanmistir. Bu çalismamizla amacimiz, ögrencilerimizin toplumumuza sevgi dolu, mutlu, insanlarla barisik, sorumluluklarinin bilincinde, ülkesi için çalismaya azimli gençler olarak yetismelerine katki saglamak ve bu konuda velilerimize yardimci olmaktir. 8 hafta süren seminerimizin konulari okulumuzun ögretmenlerine ve ögrencilerimize yaptirdigimiz anketler sonucu belirledigimiz konulardan seçtik" açiklamasinda bulundu. Seminerin konusu hakkinda bilgi veren Ayolbastug, "Hayatimizi Neler Yönlendiriyor Acaba? Hayatimizi sekillendiren düsüncelerimiz, duygularimiz, beklentilerimiz ve inançlarimizdir. Çocugunuzun ve sizlerin düsünceleri, duygulari, beklentileri ve inançlari neler acaba? Bütün bu sorularin cevabini yaptigimiz seminerimizde velilerimizle birlikte bulmaya çalistik" diye belirtti.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol