Temsilciligi, üyelerine yönelik Egitim Kurumlari Müdür ve Müdür Yardimciligi Sinavi'na Hazirlik Kursu düzenliyor.
Egitim Bir Sen Kirklareli Il Sekreteri Bülent Kiliç, Ekim ayinda yapilacak olan Egitim Kurumlari Müdür ve Müdür Yardimciligi Sinavi'na katilacak üyelerimiz için 19.09.2011-29.09.2011 tarihleri arasinda Kirklareli Merkez Anadolu Imam Hatip Lisesi Konferans Salonunda hafta içi saat 19.00-23.00 arasi Egitim Kurumlari Müdür ve Müdür Yardimciligi Sinavi'na Hazirlik Kursu açilacagini ifade etti.
Kiliç, "Egitim Bir Sen Il Temsilciligi olarak hizmet sendikaciligimizin geregi olarak yöneticilik sinavina girecek üyelerimize katki sunmak amaciyla üyelerimize verdigimiz Egitim Kurumlari Müdür ve Müdür Yardimciligi Sinavi'na Hazirlik Kitabimizin arkasindan simdi de Egitim Kurumlari Müdür ve Müdür Yardimciligi Sinavi'na Hazirlik Kursu açiyoruz" dedi.
Egitim Bir Sen olarak üyelerinin egitimine önem verdiklerini kaydeden Il Sekreteri Kiliç, söyle konustu;
"Bizler, sendikacilik alanina getirdigimiz taze kana yeni bir damla daha katarak, üyelerimizin egitimine önem veriyoruz. Son yillarda yapilan idarecilik sinavlari için yaptigimiz çalismalar buna bir örnektir. Bu sene de, birçok subemiz gibi biz de Kirklareli Egitim Bir Sen olarak yöneticilik sinavlarina hazirlik kursu düzenledik. Biz hizmetin sadece yönetici olarak verilecegi inancinda degiliz ama sinavlara en iyi biz hazirlaniriz, en basarili da biz oluruz iddiasindayiz."
Kirklareli Egitim Bir Sen olarak demokratiklesme, yeni anayasa, degerler egitimi ve din egitimi, ülkemizin terör belasindan kurtarilmasi konularinin öncelikleri oldugunu ve olmaya devam edecegini kaydetti. Kiliç, "Sayin Ömer Dinçer'in Milli Egitim Bakanligi görevine atanmasi bizi heyecanlandirmistir. Egitimde gerekli reformlari birtakim lobilerin etkisinde kalmadan cesurca gerçeklestirecegi inancindayiz" diye konustu.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol