Kavakli Kurs ve Okul Talebelerine Yardim Dernegi'nce, bir kermes daha düzenleniyor. Karacaibrahim Mahallesi'nde, Adliye karsisinda ögrenciler yararina düzenlenen kermes, dün saat 11.00’de törenle açildi. Açilisa; Milli Egitim Müdür Yardimcisi Ali Temel, Yurdun Dernek Baskani Åzaban Akman, Dernek Yönetim Kurulu üyesi Irfan Serez ile Sungurbey Ögrenci Yurdu Yönetim Kurulu ve çok sayida davetli katilim gösterdi.
Kirklareli Milli Egitim Müdür Yardimcisi Ali Temel, açilista yaptigi konusmada, egitimin bir ülkenin kalkinmasi için en önemli unsur olarak görüldügünü söyledi. Bu tür organizasyonlarin artmasi gerektigini ifade eden Temel, kermesten elde edilecek gelir ile ögrencilerin ihtiyaçlarinin karsilanacagini kaydetti.
13 Mayis Pazar gününe kadar açik kalacak olan kermeste, el emegi göz nuru el isleri, gida ürünleri, temizlik ürünleri ve konfeksiyon ürünleri yer aliyor.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol