Eğitim Bir Sen'den trafik kazası geçiren Başçoban'a ziyaret

Kırklareli Eğitim Bir Sen Şube Başkan Yrd. Hidayet As, Kırklareli-Üsküp yolu arasında minibüsün devrilmesi nedeniyle yaralanarak Trakya Üniversitesi Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Üsküp İlkokulu Müdür Yardımcısı Emin Başçoban'a ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Gerçekleşen trafik Kazası ve sağlık durumu hakkında bilgi alan Hidayet As burada; "Siz yıllarca bu ülkeye hizmet ederek eğitimli bireyler yetiştirdiniz. Bu gerçekleşen kaza ne kadar bizi üzse de bazı şeylerin önüne geçilemiyor elbet.
Şu an Kırklareli Eğitim Bir Sen üyeleri adına sizinle ilgili yapabileceğimiz her hangi bir şey varsa her zaman yanınızdayız.
Ayrıca Edirne Eğitim Bir Sen Şube yönetimindeki arkadaşlarımızla da iletişime geçtik. Sizlere burada ellerinden geldiğince her türlü yardımınıza hazırlar. Sendikacılık anlayışımız aile anlayışıdır. Sizin iyi gününüzde kötü gününüzde destek olarak her zaman yanınızda olmaya çalışacağız'' şeklinde konuştu.
Emin Başçoban ve ailesi de bu nazik ziyaretten ve sendikanın gösterdiği ilgili alakadan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol