Eğitim Bir Sen’den Polis Haftası Kutlaması

Eğitim Bir Sen Kırklareli Şube yönetimi, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Eğitim Bir Sen Kırklareli Şube Başkanı Selahattin Karanfiler, Başkan Yardımcıları Hidayet As, İbrahim Erginsoy ve Nurşen Turgut şubede görevli polis ve çalışanların günlerini kutladı.

Ziyaret sırasında konuşan Şube Başkanı Selahattin Karanfiler; ''Devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımızın bu anlamlı günlerini kutluyorum. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.
Özellikle son yıllarda, terör örgütlerine, çete ve mafyalara,
suçlulara vb. illegal yapılanmalara vurduğu darbelerin yanında toplumda ki fertlere ve geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklara verdiği eğitim çalışmalarıyla büyük başarılara imza atan polis teşkilatımız, milletimizin gönlünde taht kurmuştur.
Demokrasinin varlığının uzun süreli olması, insan hak ve özgürlüklerine engel teşkil eden tüm olumsuzlukların kaldırılması ve toplumda huzur ve güven ortamının sağlanması gibi birçok önem arz eden konuların her zaman bir parçası olan polis teşkilatımızın ve emniyet teşkilatı içinde görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızın 173. kuruluş yıldönümünü kutluyor, bu görev uğrunda şehit olan tüm polislerimize Allah ’tan rahmet diliyorum" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol