Son zamanlarda ilimizde büyük bir artis gözlenen basketbol sporuna Efes Pilsen Basketbol Takimi da çok büyük destek veriyor. Kulübün yapmis oldugu basarili çalismalar ile çok sayida gencimiz kötü aliskanliklardan uzaklastigi gibi gelecekte sporu profesyonel yapma imkani da sunuyor
Efes Pilsen Basketbol Takimi'nin yapmis oldugu spor faaliyetleri tüm hiziyla devam ediyor. Ilimizde de oldukça yogun bir katilim ile gerçeklesen çalismalar ile birlikte Kirklareli'de basketbol tutkusu her geçen gün biraz daha artiyor. Kirklareli'de bulunan gençlerin spora olan merakinin bilincinde olan spor kulüplerinin yürüttügü faaliyetleri ile her yil ilimizden çok sayida sporcu profesyonel anlamda spor yapma sansi yakalayarak taninmis kulüplerde boy gösterme imkani buluyorlar.
Çok sayida spor kulübü tarafindan yürütülen bu faaliyetler arasinda en fazla dikkat çeken kulüp ise Efes Pilsen.
Kirklareli'de basketbol ile ilgili çitanin giderek yükselmesini saglayan kulübün hafta sonlari yapilan idmanlarina çok sayida sporsever katiliyor. Ilimiz açisindan çok sevindirici bir durum olarak algilanan bu çalismalar dogrultusunda Efes Pilsen basketbol takimi dün ilimiz Kapali Spor Salonu'nda bir antrenman yapti.
Efes Pilsen Basketbol Takimi Sorumlusu Murat Mermi maç eksiklerinin bulundugunu belirterek bu eksikligi de kendi çalismalari ile ortadan kaldirmayi hedeflediklerini söyledi. Maçlarin Eylül ve Ekim aylarinda baslayacagini da sözlerine ekleyen Mermi, maçlara en iyi sekilde hazirlanip bundan önceki yil yildizlar kategorisinde kazanilan basariyi tekrarlamak istediklerini belirtti.
Efes Pilsen Basketbol Takimi Sorumlusu Murat Mermi bunlarin yani sira; "Birçok yetenekli oyuncumuz bulunuyor. Oyuncularimiz kendilerini her geçen gün biraz daha gelistiriyor. Birçok takim oyuncularimizi yakindan takip ediyor. Zaten bundan önce de Efes Pilsen'e 2, Banvit'e de 1 oyuncumuzu kazandirmayi basardik. Burada sporcularimiza sporla yasamanin önemini, kötü aliskanliklardan uzak durmayi ve bos vakitlerini en iyi sekilde degerlendirmeyi ögretiyoruz. Kayitli 80 sporcumuz bulunuyor. Bu oyuncularimizin hepsi bizim için çok degerli. Bu yüzden onlari en iyi sekilde yetistirmeye çalisiyoruz" dedi.
NE ARAMIŞTINIZ ?
ÇOK OKUNANLAR
-
Yeni Parti'de Kırklareli Teşkilatları Tamamlandı! İşte İsim İsim Liste
11 Eki 2026 -
Siyaseti kişisel ikbalimiz için değil, 86 milyonun huzur ve refahı için yapıyoruz
01 Eki 2026 -
Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık, “Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2026 Yılı 4. Olağan Toplantısı”na Katıldı
03 Eki 2026 -
Kırklareli’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı Açıklandı! İşte Etkinlik Takvimi
27 Eki 2026 -
İletişim Başkanı Duran: “Haremeyn-i Şerifeyn’in kutsiyetine saldırı, kabul edilemez bir hadsizliktir”
03 Eki 2026 -
"Ülkemizde farklı kesimler arasındaki mesafeleri kapatacak bir toplumsal zeminin oluşmasına ivedilikle ihtiyacımız var"
07 Eki 2026
ÇOK YORUMLANANLAR
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiye Cumhuriyeti’ni çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacağız”
29 Eki 2026 -
Boşanma Sürecinde Danışmanlık Hizmetlerini Güçlendirmek İçin İş Birliği
30 Eyl 2026 -
Mahallemde Hareket Var : Hareketli Yaşam Sağlıklı Gelecek
30 Eyl 2026 -
Eğitim ve Meslek Yolculuğunda Rol Model Buluşması
30 Eyl 2026 -
Yanan ağaçlık alanlar yeniden yeşerecek!
30 Eyl 2026 -
112\'de Güçlü Koordinasyon , Hızlı Ve Etkili Müdahale
01 Eki 2026
Son Yorumlar
- "Ufuk Hattı Projesi" geleceğe umut oluyor: Tebrikler başarılar diliyorum ...
- "Ufuk Hattı Projesi" geleceğe umut oluyor: Tebrikler başarılar diliyorum ...
- Bir festival de böyle geçti: Çok istedik bizden olmadı yaralarımı kimse sarmadı ağladım sesimi duymadı sana olan dağlar kadar sev...


Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol