Ebeler Demirköy'de doyasiya eglendi

Ebeler Haftasi dolayisiyla Demirköy'de düzenlenen eglencede Demirköy Toplum Sagligi Merkezi personeli gönüllerince eglenme firsati buldu. Kirklareli'nin Demirköy ilçesinde 21-28 Nisan Ebeler Haftasi dolayisiyla düzenlenen eglencede Demirköy Toplum Sagligi Merkezi personeli doyasiya eglendi. Demirköy de ilk defa ebeler Demirköy Hotel de bir eglence düzenlerken eglence saat 19.00 basladi. 
Yemek öncesi slayt sunumu ile Demirköy Toplum Sagligi Merkezi'nde görevli personelin çalismalari                   gösterildi. 
Sekiz yildir Demirköy'de görev yapan ebe Gönül Açikgöz, yaptigi açilis konusmasinda en eski ve kutsal meslek olan ebeligin gerekli ilgi ve önemi görmedigini, hala 1928 tarihli kanuna tabi olduklarini ve bir an önce yetkililerden gerekli düzenlemelerin yapilarak ebelik mesleginin gerek kanunla gerek egitimle yurt disinda oldugu gibi hak ettigi yere gelmesi gerektigini temenni ettiklerini söyledi. 
Açikgöz, "Ebe olmak kasabalarda köylerde mezralarda derman olmak, zor zamanlarda dünyaya merhaba diyenleri karsilamak, ebe olmak saglik evinde, saglik merkezlerinde umut olmak, anne-çocuga ebelik bilim ve sanatin birlestigi ruh ve etik degerler üzerine temellenmis profesyonel bir saglik disiplinidir. 
Ben ebeyim, ben anneyim, ilk bakisin ilk nefesin ile sesin en büyük mucizenin sahidiyim her kese iyi eglenceler dilerim" dedi.
Açikgöz'ün konusmasinin ardindan yemege geçildi. Yemek sonrasi ise müzik esliginde gecenin geç saatlerine kadar eglenen Demirköy Toplum Sagligi Merkezi personeli Demirköy Hotel Toplanti Salonu'nda gönüllerince eglenerek stres atti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol