Gençlik Merkezleri Arasi Degisim Projesi kapsaminda, Diyarbakir Gençlik Merkezi üyeleri, geçtigimiz Pazar günü ilimize geldiler. Ayaklarinin tozu ile Trakya’nin incisi Igneada’ya giden Diyarbakirli üyeler, beldenin muhtesem dogal güzelligine hayran kaldilar.
Geçtigimiz Nisan ayinda, Gençlik Merkezleri Arasi Degisim Projesi kapsaminda Kirklareli Gençlik Merkezi üyelerinin yaptigi Diyarbakir gezisinin ardindan, bu kez Diyarbakirli gençler Kirklareli’ni görme firsati buldular. Diyarbakir Gençlik Merkezi üyeleri dün de Edirne’ye gittiler ve Ilin tarihi-turistik yerlerini gezdiler.
Üyeler program kapsaminda; Vize ilçemizi, Kiyiköy Beldemizi, Müzemizi, Dereköy Gümrük Kapisi’ni görecek, ayrica Kirklareli Baraji’nda bir piknik de yapacaklar. Diyarbakirli gençler, güzel hatirlarla Persembe günü Kirklareli’den ayrilacaklar.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol