Demirköy'e yeni Dernek girisimi

Kirklareli'ne bagli Demirköy ilçesinde yeni dernek kurma çalismalarina baslandi. Eski AKP il genel meclisi ve CHP il genel meclisi üyelerinin önderlik ettigi dernek çalismalarina Demirköylüler'den büyük destek aldiklarini söyleyen il genel meclis üyeleri ilçelerinde kurulan Demirköy dogal hayati koruma ve yasatma derneginin belirli kisilerin tekelinde kaldigini ve Demirköy'ü temsil edemediklerini söyleyen Hamdi Gülsoy;

"Demirköy'ü kucaklayan bir dernege büyük ihtiyaç vardi. Amacimiz herkesin üye olabilmesi. Köylerde muhtar dahil üç kisiyi dernege üye yapmayi düsünüyoruz. Dernek binasi için çalismalara basladik" dedi.

Yurt içi ve yurt disinda Dernekler ile de baglanti kurulacagini,  en kiza samanda özel bir gün üzerinde anlasarak Demirköylü olup Demirköy disinda yasayanlari her yil bir ara getirebilmek için "Demirköylüler piknigi" yapmayi düsündüklerini belirten Gülsoy, dernek çalismalarini duyan Demirköy disinda yasayan Demirköylü vatandaslardan para yardimi bile almaya basladiklarini söyledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol