Demirköy Orman Isletmesi'ne dört ödül birden

Orman Genel Müdürlügü tarafindan 2007 yili içinde Istanbul Orman Bölge Müdürlügünün çalisma sahasindaki 7 personele basarilarindan ötürü birer maas tutarinda ödül verildi. Istanbul Bölge Müdürlügü çalisma alanindaki ödül alan 7 kisiden 4ünün Demirköyden çikmasi, Demirköy Orman Isletmesinin ne denli basarili çalistiginin da bir göstergesi oldu.
Vize Orman Isletme Müdürlügünden Demirköye atanan Asalettin Aksu, Orman Çakmaktepe Isletme Sefi Erdinç Kurt, Istihkam Tepe Bölge Sefi Ahmet Erkmen ve Orman Muhafaza Memuru Gökmen Camuza bir yillik basarili çalismalarinin ardindan birer maas tutarinda ödül verildi ve bu çalisanlar basari belgeleriyle ödüllendirildi.
Ayrica Istanbul Bölge Müdürlügünün tüm çalisma sahasindaki personelin incelendigi ödül dagitiminda 7 ödülün 4ünü almayi basaran Demirköy Orman Isletmesi, bundan sonra da çizgisinden hiç sapmadan çalismalarina devam edecek.

Paylaş

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol