Davullar çalacak, Kırklarelispor coşacak

Kırklarelispor, Pazar günü oynanacak İnegölspor maçı öncesi, son hazırlıklarını yapmak üzere, Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu'na gitti. Burada son çift kale antrenmanlarına başlayan takım, Ligin ilk maçı öncesi çalışmalarına hız kazandırdı

Kırklarelispor'un, Bu sezon mücadele edeceği Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'taki ilk mücadelesi öncesi, takım son hazırlıklarını yapmak üzere Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu'na gitti. Maça sayılı günler kala çift kale antrenmanlarına başlayan temsilcimizin, göstereceği mücadele şimdiden merak konusu oldu. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, uzun süren çalışmaların ardından takımın rayına oturduğunu ifade etti.
"Pazar gününü bekliyoruz"
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Pazar günü oynayacakları İnegölspor maçı öncesi son hazırlıkların başladığını söyleyerek; "Uzun süredir yoğun bir şekilde süren takımın çalışmaları, Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu'nda çift kale antrenmanlarıyla devam ediyor. Bunlar artık son çalışmalar, son provalar. Maçın gidişatını belirleyecek taktikler belirlenmeye başladı. Bundan sonra her şey futbolcularımızın ve taraftarımızın elinde" dedi.
"İlk maçımızı kendi sahamızda oynamak isterdik"
Başkan Can, Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda devam eden çalışmaların bitmemesi nedeniyle, ilk maçlarını Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda oynayacaklarını belirterek; "Kırklarelispor, oynayacağı ilk maça Lüleburgaz'da çıkacak. Bizler takımımızın bu maçını kendi sahamızda izlemek isterdik ama olmadı. İnşallah bundan sonra kısa süre içerisinde tamamlanan çalışmalardan sonra, yeniden kendi sahamızda mücadele etmeye başlarız. Çalışmalar böyle devam ederse Ekim ayının sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor. Bunun yanı sıra tribünler yenilenirse, Kırklarelispor bu sezon ki maçlarını Lüleburgaz'da oynayacak. Bu bizim için iyimi kötümü orasını zaman gösterecek. Sahamızın yenileniyor olması bizi mutlu ediyor. Çalışmaları yakından takip etmeye çalışıyorum. Stadımız yavaş yavaş yeni görüntüsüne kavuşmaya başladı. İnşallah en kısa zamanda bitecek ve biz karşılaşmalarımızı yeniden kendi sahamızda oynamaya devam edeceğiz" şeklinde ifade etti.
"Yaptığımız hazırlık maçlarından aldığımız sonuçlar, Lige hazır olduğumuzu gösteriyor"
Başkan Can, Oynanan hazırlık maçlarından iyi sonuçlar alarak, Lige hazır olduklarını söyleyerek; "Kırklarelispor yaptığı maçlarda son ana kadar mücadeleyi elinden bırakmıyor. Skor ne olursa olsun, maçın her dakikasında, son gücüyle savaşıyor. Bu durum taraftarımızın inancını, takıma bağlılığını ve galibiyete ne kadar iştahlı olduğunu gösteriyor. Bu durum bizleri gururlandırmakla kalmazken, taraftarımıza da müthiş bir futbol ziyafeti sunma imkanını barındırıyor. Umarım Ligde yapacakları maçlarda da aynı mücadeleyi göstererek, Kırklareli'ni gururlandırmaya devam ederler. Ben şahsım adına buna yürekten inanıyorum. Yapabileceklerinin yarısından fazlasını sergilemedikler hazırlık maçlarında çok güzel sonuçlar elde ettiler. Ligde oynadığımız maçlarda da bu durum böyle devam ederse, üst sıraları güçlük çekmeden zorlayacağımıza eminim" dedi.
"Davullar çaldıkça, taraftar çıldıracak"
Konuşmasına son vermeden önce, Bu sezon alınan karar doğrultusunda, tribünlerde serbest bırakılan davul konusuna da değinen Başkan Can; "Alınan kararla birlikte, Kırklarelispor'un oynadığı maçlar çok daha renkli görüntülere sahne olacak. Taraftarımız, takıma olan sevgisini, daha yüksek sesle duyurabilecek. Bu durum hem futbolcuların motivasyonunu hem de rakip takımın durumunu zora sokacak. Benim taraftarımıza bu konuda güvenim sonsuz. İnanıyorum ki onlar takımın maçı kazanması için ellerinden gelen çabanın en iyisini gösterecekler. Maçlarda davulla birlikte, oyun tatsız tuzsuz değil, daha eğlenceli ve görsel bir boyuta taşınacak. Buda bizleri hem yaratıcılık açısından hem de motivasyon olarak üst seviyelere çıkaracak. Kırklarelispor taraftarı, takımı en iyi tanıyan taraftar topluluklarından birisi.
Onların saygısı, sevgisi ve hoşgörüsü ile birlikte yaratıcılıkları da devreye girince, ortaya çok güzel sonuçlar çıkacak. Kırklarelispor'un tanınmasında en büyük paya sahip unsurlardan birisi olan taraftar, izin verilen davullar birlikte coşkularını herkese yansıtacak. Her maçta ayrı bir tezahürat, her maçta farklı bir slogan bekliyorum onlardan. Desteklerini esirgemeden, her zaman bu takımının yanında olarak bizleri yalnız bırakmayan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Kırklarelispor'u el birliğiyle yükseltmeye devam edeceğiz" diyerek konuşmasına son verdi"

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol