Dardanelspor Trakya'da genç futbolcu seçmelerini tamamladi

Türkiye Profesyonel ikinci futbol ligi (A) Kategorisinde mücadele eden Çanakkale Dardanelspor AS, Süper Gençler, B-Gençler, Yildizlar ve 10 yas alti kadrolarini genisletip, güçlendirmek için, alt yapisinda yetistirmek üzere baslattigi, Trakyada genç yetenekli futbolcu seçmelerini tamamladi.
Babaeski Ilçesi 100.yil stadi çim saha tesislerinde seçmelere katilan Trakyanin, çesitli Il ve Ilçelerinden gelen yaslari 13-14-15-16 arasi olan, toplam 120 genç oyuncu, Dardanelspor Alt yapisina seçilme sansi bulmak için çesitli yeteneklerini sergileyerek üç saat süreyle ter döktü.
Genç yetenekli futbolculari izlemek için görev alan seçici kurul ise, Çanakkale Dardanelspor Kulüp Müdürü ve Genel Menajeri Nahit Güzel ve Ömrü yetenekli futbolcu bulmakla geçen, dogudan batiya, kuzeyden güneye, karis, karis tüm Bölgeleri gezerek yetenekli genç futbolcu arayan, gerçek bir futbolcu emekçisi, Türk futbolunun kurtulusunun genç oyunculari bulup, onlara gerekli sansi vererek futbol sektörüne kazandirilmasi çalismalarini yillar önce baslatan, Çanakkale Dardanelspor Türkiye Yetenekli Futbolcu taramadan sorumlusu Erol Keretli ve Çanakkale Dardanelspor AS. Süper Gençler futbol takimi ile 2004-2005 yili futbol sezonunda Türkiye 4.sü olan basarili, Alt Yapi Sorumlu Antrenörleri; Mustafa Mete Ertem, Mehmet Özdemir, Yakup Öner ve Trakya Bölge Sorumlusu Muzaffer Dülger den olustu.
Genç oyuncu seçmelerin sonunda bir açiklama yapan Antrenör Ertem; "Futbolda salt yetenege pozitif yaklasim gösterip, diger sosyal unsurlari görmezden gelmek oyuncunun gelisimini etkiler. Onun için oyuncunun olumlu ve olumsuz yönlerine de bakmak gerekir. Türkiye genelinde yaptigimiz futbolcu yetismesi için yetenekli oyuncularin seçmelerinin son günü çalismasini burada tamamladik, bunun sonucu 18 genç, yetenekli oyuncu tespit ederek Kulübümüzün alt yapisina kazandirdik. Çanakkale Dardanelspor Türk sporunun tarlasidir. Türkiyenin her tarafindaki oyunculari biz tohum olarak görüyoruz. Trakyanin futbol potansiyelini degerlendirmek için yerinde seçme yaptik. Katilimdan gayet memnunuz. Kazanamayan gençler üzülmesin daha çok çalisarak kendilerini ilerisi günler için hazirlasinlar. Unutmasinlar ki bir gün sans onlara da gülecektir."

Paylaş

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol