Cumhuriyetçi ve Atatürkçü tabandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Mesajı ile dev davet

Ahmet Davutoğlu Varlığı, Devlet Bahçeli ise Mesajı ile Başkanı oldukları partilerin kritik kongreler virajında yer alırlarken, Cumhuriyet Halk Partisinde karar merci olarak halk ve seçmeni dışında bir mekanizma işler durumda olduğunu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise 30 Mart sonrasında 2'nci dayatma günleri olarak öne çıkan Recep Zengin dışındaki yönetimin silinerek başka isimlerin yazılması sürecinde bile sessiz kalması sonrası kanıtladı. Türkiye ve Kırklareli kamuoyunun beklentisi ise Mustafa Kemal Atatürk'ün çizgisinden uzaklaşan partinin bünyesini saran ve öz  kimliğinden uzaklaşmasında etkin bir şekilde rol alan yapının sökülüp atılması. Atatürkçüler ve Cumhuriyetçilerin bu görev için işaret ettikleri isim ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

1- İL ÖRGÜTLERİ İLE GENEL MERKEZ ARASINDAKİ SİYASETÇİLER VE BELEDİYE BAŞKANLARI CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN SONUNU MU HAZIRLIYORLAR?
2- ALINAN KARARLARDA TEK YETKİLİ MERCİ, PARTİNİN İÇİNDEKİ PARALEL YAPI MI?

3- TÜRKİYE'NİN TÜM KADEMELERİNDEN SÖKMEK İÇİN CİDDİ BİR MÜCADELE VERDİĞİ PARALEL YAPININ, 9 SEÇİM KAYBEDEN PARTİYİ ELE GEÇİRME MÜCADELESİ Mİ? 

4- YOKSA ELE GEÇİRME TAMAMLANDI, SON KALANLARIN ALTLARDAKİ GELECEK İNŞA ETME KAVGASI MI?

Adalet ve Kalkınma Partisinde, 2002 yılından günümüze alışılagelmiş tek listeler, Milliyetçi Hareket Partisinde çoğunluğu mevcut Başkanlara evetler ile kongrelerini sona doğru götürürken,
Faşizme karşı 80'li yıllarda kavga eden sol'un, Kırklareli'ndeki siyasetçileri ise aileleştirdikleri SOL'un son kalesi olarak hem ülke hemde il genelinde ciddi sıkıntıları bulunan Cumhuriyet Halk Partisinde, 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi patlak veren, siyasi gelecek ve koltuk için yaşanılan fetret devri yılın son günlerinde derince bir nefes daha alarak lale devrinin uzak olduğunu hem partililere hemde Kırklareli kamuoyuna bir kez daha gösterdi.
Cumhuriyet Halk Partisinde tepeden inme isimlerin Kırklareli'de yetkilendirilmesini kapsayan dayatmalar dönemi sona ermediği son 3 günlük süreçte yaşanan gelişmeler ışığında karanlık yüzünü görücüye çıktı.
TBMM'deki Siyasi Partilerin Kırklareli Teşkilatlarında 2015 Genel Seçimleri için izledikleri hazırlık stratejileri birbirinden farklı şekilde işlemekte. AK Parti Geleneklerine istinaden TEK Listelerle, MHP sandıkları işaret edip Demokrasiyle, CHP ise yerel seçimlerle birlikte başlayan Koltuk kavgası ve siyasi gelecek çekişmesi ile 2014'ü noktalamak üzere.
Arkamızda bıraktığımız yıl içinde gerçekleşen 30 Mart Yerel seçimleri öncesinde, Milletvekillerinin, Belediye başkanlarının ve yüzlerce partilinin istifaları ile Trakya genelinde ciddi bir kavgaya tutuşan Cumhuriyet Halk Partisi,
Mevcut Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ile İl Genel Meclis Başkanı Behçet Şen'i koltuklarından eden,
Kırklareli'de Milletvekili sayısını 1'e düşüren siyasi gelecek ve koltuk kavgasına benzer entrikalarla dolu bir dönemin daha kapısından içeriye girmiş durumda.
Halkına ve partililere sormadan tepeden inme bir faşizmi çağrıştıran anlayışla, seçimler öncesi kararların altına imza atan parti, uzaktan kumada edildiğinin en güzel örneklerini halkın üzerine basarak başladıkları kavgaları ile kanıtladı.
Sosyal Medya ve Kırklareli'nin köyleşen caddelerindeki gündem olan CHP il yönetiminin zorla istifaya zorlanmasının ardından GENEL MERKEZİN BELİRLEDİĞİ İSİM,
Turgut Dibek ve Kırklareli Belediye Başkanına yakın isim Recep Zengin oldu. İpler koptu.
İşte GAZETETRAKYA haber portalımıza gelen onlarca benzer yorumdan GERÇEK CHP'Lİ rumuzu ile 23.12.2014 tarihinde ve 15:59:19 saatinde gönderilen mesaj;
ÖNADIM MEDYA GRUBU HABER PORTALI VASITASI İLE CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A SESLENMEK İSTİYORUM.
"17 VE 27 ARALIK SÜREÇLERİ BAŞTA OLMAK ÜZERE GEZİ OLAYLARI İLE VARLIĞINI TESCİL ETTİREN PARALEL YAPI İLE MÜCADELENDE TÜRKİYEYİ KARANLIKTAN AYDINLIĞA ÇIKARMA SÜRECİNDE BAĞIMSIZLIĞIMIZA KAVUŞACAĞIMIZ GÜNLERE DOĞRU YÜRÜMEKTESİNİZ. BU DENLİ ÖRÜMCEKLEŞMİŞ BİR YAPI İLE MÜCADELE EDERKEN CUMHURİYET BİR CUMHURBAŞKANI OLARAK İLK CUMHURBAŞKANIMIZ VE TÜRKİYE'NİN KURUCUSU OLAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN KURDUĞU PARTİ İÇİNDEKİ PARALEL YAPIYI TEMZİZLENMESİ İÇİN AKTİF BİR ŞEKİLDE ROL ALMANI BEKLİYORUZ. 30 MART YER SEÇİMLERİNDE VE SON YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİNDE VARLIĞI TESCİL EDİLEN BU YAPIYI TÜM DEVLET KADEMELERİNDEN TEMİZLEDİĞİN GİBİ MÜCADELE ETMENİ BİR CHP Lİ OLARAK İSTİYORUM. BENİM GİBİ DÜŞÜNEN MİLYONLARCA ATATÜRKÇÜ VE CUMHURİYETÇİ OLDUĞUNU BİLİYORUM."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol