Kirklareli Belediyesi'nin Ramazan ayi programlari kapsaminda düzenleyip sundugu ve her aksam bir mahalle ile yaptigi iftar programinin bu seferki konuklari Cumhuriyet ve Bademlik mahallesi oldu.Kirklareli Belediyesi sosyal tesislerinde düzenlenen iftar programina Cumhuriyet ve Bademlik mahallesi muhtarlari'nin daha önceden belirledigi kisiler ile. Toplamda 300 dolayinda katilim saglandi.
Iftar programinin düzenlendigi sosyal tesislere, Kirklareli Belediyesi'ne ait toplu tasima araçlariyla gelen mahalle sakinleri karsilastiklari ilgi ve alakadan memnun olduklarini ifade ederek Kirklareli Belediyesi personeline tesekkür etti. Mahalle sakinleri adina gazetemize açiklamada bulunan Bademlik Mahallesi muhtari Gürsel Yilmaz su sözleri dile getirdi.
"Ramaza ayi kardeslik ve paylasimin en yüksek hissedildigi ve yasandigi bir aydir. Bu ayda halkimizin birlik ve beraberliginin daha da kuvvetlendigine inaniyorum.
Böylesine hayirli ve mübarek bir ayda halkimizin birlik, beraberlik ve ayni sofrayi paylasarak kardesligimizin daha da güçlü olmasi sebebiyle böylesine bir iftar programini düzenledigi için basta Kirklareli Belediye Baskanimiz Cavit Çaglayan ve Belediye personeli olmak üzere emegi gecen herkeze sahsim ve Bademlik Mahallesi adina tesekkür ediyorum. Umarim ki bu birlik ve beraberligimiz her zaman devam eder" sözlerini ifade etti. Düzenlenen Iftar programi okunan dualarin ardindan sona erdi(
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol