Kirklareli Il Gençlik ve Spor Müdürlügü tarafindan 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri kapsaminda gerçeklestirilecek olan 'Cumhuriyet Bisiklet Yarislari' nefesleri kesecek. 26 Ekim pazar günü yapilacak olan yarislara basvurular basladi.
Yarismaya katilacak olanlarin basvuru formu doldurmalarinin zorunlu oldugu bildirilirken, bu formlar Il Gençlik ve Spor Müdürlügü, Il Bisiklet Temsilciligi, Gençlerbirligi Spor Kulübü ve okul idarelerinden temin edilebilecek. Doldurulan formlar en geç 24 Ekim tarihine kadar Il Bisiklet Temsilcisi Metin Erman'a teslim edilecek ve yarismalarin yapilacagi 26 Ekim günü sporcular sabah saat:10.00'da Il Gençlik ve Spor Müdürlügü hizmet binasi önünde toplanacak.
Yarismalar saat:11.00'da istasyon altindaki duvar resim yarismalarinin yapildigi alanda gerçeklestirilecek. 400 metre mesafede yildizlar ve gençler olmak üzere iki ayri kategoride yapilacak yarismalarda derece alanlarin ödüllendirilecegi de bildirildi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol