Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Kırklareli Merkez İlçe sınırları içinde Kırklareli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ‘nün denetimleri devam ediyor.
Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Merkez İlçe sınırları içinde faaliyet gösteren berberler, kuaförler ve güzellik merkezlerinin denetimi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce gerçekleştiriliyor. İl Müdürü Faruk Uysal, gerçekleştirilen denetimlerle ilgili olarak; “Sekreterya ve koordinasyonu İl Müdürlüğümüzce yürütülen denetim hizmetleri devam etmektedir. Denetimlerimizde uygunsuzluk bulunan işletmelere gerekli idari yaptırımlar uygulanmaktadır” dedi.
Covid 19 denetimleri sürüyor
Kırklareli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü berberler, kuaförler ve güzellik merkezlerinde gerçekleştirdiği denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerde pandemi sürecinde alınan kararlara uyulup uyulmadığı kontrole ediliyor.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol