Çinar "PTT olarak Kirklareli'nde hiçbir sikintimiz yok"

Kirklareli PTT Basmüdürü Kenan Çinar PTT'nin Kirklareli'nde önemli çalismalara imza attigini, son bir yil içerisinde yaptiklari personel takviyesi ile her yere zamaninda ulasim sagladiklarini söyledi. PTT'nin zarar degil kar eden bir kurum olduguna dikkat çeken Çinar, Kirklareli'nin sakin ve huzurlu bir kent oldugu için çalisma açisindan daha kolay bir yapiya sahip oldugunu bildirdi.
Kirklareli'nde oldugu gibi tüm Türkiye'de de PTT'nin genel olarak fakir insanlar tarafindan tercih edildigini ifade eden Çinar, birçok gönderimde oldukça düsük fiyat karsiligi hizmet verdiklerini sözlerine ekledi. 07 Agustos Sali günü(dün) Önadim Medya Grubu Genel Koordinatörü Ali Kocaay'i makaminda çalismalari ile ilgili olarak bilgilendiren Basmüdür Kenan Çinar, Kirklareli'nde bir yili askin bir süredir görev aldigini ve çalisma hayati olarak Kirklareli'nin en ideal sehirlerden birisi oldugunu dile getirdi. Kirklareli PTT Basmüdürü Kenan Çinar daha önce görev aldigi sehir ve görevlerle ilgili olarak da yaptigi konusmasinda sunlari kaydetti, "2004 ile 2006 yillari arasinda Erzurum PTT Basmüdürlügü yaptim. 2006 yilinda kendi istegimle Igdir PTT Basmüdürlügü'ne geçtim. 2011 yilinin Haziran 3'ünde de burada basladim. Burada bir yilim doldu. PTT 1984 yilindan bu yana çalisiyorum. Isletme Fakültesi mezunuyum. Kirklareli'nde 5 yil görev yapacagiz. Türkiye ortalamasina göre Kirklareli gayet iyi. Sakin ve huzurlu bir sehir. Insanlar terbiyeli ve saygili. 
Bizler yatirimci bir kurulus degiliz. Öncelikle kar amaci güdüyoruz. Bir tüccar gibi düsünüyoruz. Nereden para gelecekse biz de o yöne yönelik yatirim yapmaya gayret gösteriyoruz. PTT olarak Kirklareli'nde hiçbir sikintimiz yok. Ben geldikten sonra bayagi bir personel aldik. Ayni zamanda Igneada'ya bir ATM cihazi -PTT Matik- kuruyoruz. Bu PTT Matikler 10 tane memurun isini yapiyor. Åzu anda belde ve köylere yönelik belirli köy sefer programimiz var. Her gün gidemiyoruz. Köy dagitimina dahil ilçe ve beldelerimiz var. Buraya haftada bir ya da iki gün dagitim yapabiliyoruz. Önceleri PTT zarar eden bir kurumdu. Åzimdi öyle degil. Mesela bu yil 175 Milyon TL kar etmisiz. 
Bu kar hazineye aktariliyor. Vatandasa okul, yol olarak dönüyor. Insanlarimizin PTT ile çalismasi lazim. Halk bizimle çalisirsa PTT kar eder. Åzunu açikça söyleyebilirim, PTT fakir insanlara hizmet eden bir kurum. Zengini otomatik ödeme yapiyor. 
Internet bankaciligi ile islerini gerçeklestiriyor. Bize ise adim atmiyor. Adim atmadiginda da biz kar edemiyoruz. Ondan sonra da bize fakir vatandas kaliyor" dedi. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol