Kirklareli Il Gençlik ve Spor Müdürlügü tarafindan açilan 2008 Il Spor Merkezleri’nde çalismalar tüm hiziyla devam ediyor.
29 Haziran tarihinde açilan spor merkezleri tüm branslarda büyük bir titizlikle çalismalarina devam ediyor. Birçok bransta devam eden çalismalarda Jimnastik bransi da oldukça ilgi görüyor.
Kirklareli Il Gençlik ve Spor Müdürlügü yaz okullari bünyesinde devam eden jimnastik çalismalari da Il Jimnastik Temsilcisi ve antrenör Nihat Özge öncülügünde ve Çisem Özcücecik antrenörlügünde devam ediyor. Atatürk Kapali Spor Salonu'nun arkasindaki antrenman salonunda yapilan çalismalara 75 minik ögrenci katiliyor.
Her geçen gün katilimin arttigi çalismalarda jimnastigin temelini ögrenen minikler, jimnastik sporu sayesinde vücutlarini daha iyi taniyarak ona hitap etmeyi de ögreniyorlar.
Pazartesi, Sali, Çarsamba ve Persembe günü yapilan jimnastik çalismalari sabah saat 10.00 ile 14.00 arasida 5 ayri grup halinde yapiliyor.
Jimnastik sporunun büyük bir katilim ile geçmesi Il Jimnastik Temsilcisi ve antrenör Nihat Özge ve antrenör Çisem Özcücecik’i de oldukça mutlu ediyor.
Yaz spor okullarinda su anda uygulanan basarili çalisma programlari ike gelecegin sampiyonlarinin yetistirilmesi hedefleniyor. Oldukça keyifli geçen çalismalara sporcu velileri de katilarak, moral destegi veriyor.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol