Çevre yolu için süreci Özak başlattı

AK Parti Trabzon Milletvekili ve 2 Haziran 2005 tarihinde Bayındırlık ve İskân Bakanı, 1 Mayıs 2009 tarihinde Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yapan Faruk Nafiz Özak, AK Parti İstanbul Milletvekili aynı zamanda Kırklareli İl Koordinatörü Gülay Dalyan ile AK Parti İstanbul Milletvekili olan Genel Merkez Teşkilatlanma Başkan Yard. Ahmet Baha Öğütken, AK Parti Kırklareli Belediye Başkan adayı Selahattin Minsolmaz ile birlikte dün Pınar mahallesine giderek sorun odaklı hizmete talip olduklarını gözler önüne serdiler.
Gümüşhaneler Derneğini ziyaret eden,  AK Partili heyet, Pınar mahallesinin kurulduğundan beri hayati öneme sahip olan sorunu ÇEVRE YOLUNUN çözümü için yapılanma sürecini başlatmış oldu.
Minsolmaz, Çevre yolu ile alakalı olarak, yollara tırtıllar ve hız limiti uyarılarını taşıyan levhaların olacağını belirtirken, Özak ise, Yol ile alakalı olarak çalışmaları telefon görüşmeleri ile bir nevi başlatmış oldu.
Gümüşhaneleriler derneği Başkanı Ahmet Kaya ile Derneğin Başkan Yardımcısı Öner yılmaz ve Pınar Mahallesi Muhtarı Şaban Yurdakul'un katıldıkları toplantıda, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, ilimize gelerek karalama siyaseti yapmayı ilke edinen siyasi parti temsilcilerinin aksine direkt olarak temaslarına başlayarak, alınması gereken ciddi bir yolun olduğunu Karayolları İstanbul Bölge Müdürüne telefonla iletti. "Bizim yakamıza taktığımız bir rozet yok. Bizler halkının hizmetkarı olmuş kişileriz. 30 mart tarihinden sonra yine hizmet etmeye devam edeceğiz." Sözleri ile ulusal bilincin ve ortak aklık doğru tercih yaptıracağından emin olduğunu belirtti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol