Issizligin günden güne arttigi son yillarda bir çok vatandas evine ekmek parasi götürmekte sikinti çekiyor.
Kirklareli Merkez Ilçede serbest meslek ile ugrasan, çocuklarina ve torunlarina bakma yükümlülügü olan Nazif Sunar, Burhan Yakar, Selahattin Karadagli, Askin Bas ve Fatih Çinar 1 Eylül 2009 tarihinde çeltik islerinde yevmiye ile çalismak üzere gitmek istedikleri Balikesir’in Gönen ilçesine maddi imkansizliklar sebebiyle gidemiyor. Her yil Eylül ayinin baslangici ile Gönen’e para kazanmak üzere gittiklerini belirten vatandaslar, kendilerine yardim eli uzatilmasini talep ediyorlar; ”Kirklareli’de issizlik sorunu çok büyük. Gönen’e çeltik isine gidecegiz.
Yol parasi bulamiyoruz. 2 aydir evimize ekmek götüremiyoruz. Basimizdaki büyüklerden bu konuda yardim bekliyoruz. Evdekiler aç. Sadece çocuklara degil, torunlara da bakmaya çalisiyoruz. Ramazan’da yemek yiyemiyoruz.
Su, elektrik ve kira parasi ödeyemiyoruz. Bizimle beraber Kirklareli’den toplmada 60 kisi Gönen’e gelecek. Bu durum nereye kadar gidecek bilmiyoruz.
Valilikten ulasimimiz için yardim bekliyoruz.“ dediler.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol